Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liviu Dragnea a fost huiduit la Carei, în timpul manifestărilor dedicate Zilei Armatei

in Politic de

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost huiduit de un localnic nemulţumitm aflat în public la manifestările dedicate Zilei Armatei, de la Carei, la care a participat miercuri dimineaţa, 25 octombrie.

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte al PSD, a fost unul dintre invitaţii anunţaţi de oficialităţile locale la manifestările dedicate Zilei Armatei de la Carei. Liderul politic a fost întâmpinat cu antipatie de către un localnic venit în public să asiste la manifestări.

În momentul în care Liviu Dragnea, împreună cu alţi lideri politici, s-a deplasat spre locul alocat pentru a asista la parada militară, un cetăţean poziţionat la stânga preşedintelui PSD, la aproximativ 3-4 metri, pe marginea culoarului, a strigat puternic către acesta „Dragnea, comunistul!” de trei ori. Câţiva jandarmi au intervenit şi l-au scos pe protestatar din grup.   Liviu Dragnea nu i-a răspuns acestuia, aruncându-i doar o scurtă privire şi un zâmbet, după care şi-a continuat drumul către punctul de unde a privit parada militară.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS