Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Lista pe care trebuie sa o consulte orice parinte! Prospectele integrale EPAR pentru fiecare vaccin în parte.

in Sanatate de

Cu ceva timp în urmă, am primit la redacție un material scris de un proaspăt tătic, care își povestea propria experiență în legătură cu vaccinarea fetiței lui nou-născute. Acesta s-a dovedit a fi unul dintre acei părinți care ȘTIU și AU CURAJUL să pună întrebăricadrelor medicale, iar una dintre ele, adresată doctoriței neonatolog (care venise să-i ceară acordul scris pentru vaccinare), a fost următoarea:

“- Aveți un prospect al acestor vaccinuri, să mă uit un pic peste ele?”

Așa cum bine intuiți, răspunsul doctoriței a fost ceva în genul “Nu avem prospectele. Și chiar dacă vi le-aș da, nu le-ați înțelege pentru că nu sunteți medic”. Așa că… “mergeți pe mâna mea, sunt vaccinuri aprobate, toți copiii le fac. Nu trebuie să vă luați după tot felul de opinii, pentru că internetul e plin de tâmpenii și exagerări”.

Oare câți părinți au auzit acest răspuns și s-au conformat cuminți, docili, supunându-se legii turmei?

Acest tată a căutat prospectele până le-a găsit. Iar când le-a găsit, i-a arătat lista de contraindicații doctoriței neonatolog și a rugat-o SĂ SEMNEZE EA, că face acel vaccin fetiței nou-născute, PE RĂSPUNDEREA EI.

Știți care a fost răspunsul?

Doctorița a spus că ea nu semnează pentru siguranța vaccinului, ci doar pentru siguranța actului medical! Adică pentru corecta administrare a vaccinului (corectitudinea efectuării injecției, cu alte cuvinte)!

În această situație, ca părinte nu ai cum să nu te întrebi: “Bun, dacă tu nu semnezi, atunci de ce îmi ceri mie, ca părinte, să semnez?”

În ajutorul părinților care își pun această întrebare, iată un website care tratează exclusiv  acest subiect, al informării cu privire la conținutul vaccninurilor și la posibilele lor efecte secundare.

Website-ul CunoașteRiscurile.ro este un proiect pornit de un grup de părinți informați, unii având copii vătămați grav de vaccinuri. Printre aceștia se numără specialiști din diverse domenii: cadre didactice (educatori, profesori, profesori universitari), cadre medicale (medici, stomatologi, asistenți), ingineri, juriști, avocați, etc.

Scopul acestui grup, total lipsit de interese financiare și neafiliat niciunei industrii aducătoare de profit, este de a crește gradul de conștientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor.

Aici găsiți o multitudine de materiale informative, link-uri către website-uri internaționale de profil, studii despre nocivitatea vaccinurilor sau a ingredientelor din vaccinuri, titluri de cărți și documentare care tratează această problemă și, mai presus de toate,

AICI găsiți prospectele integrale EPAR pentru fiecare vaccin în parte.

De asemenea, pe site-ul menționat puteți găsi tot ceea ce doriți să cunoașteți despre Proiectul Legea Vaccinării:

Ultimile din

Mergi la SUS