Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liderul deputatilor PNL: Viorica Dăncilă nu a trecut in declaraţia de avere ceasul de aur, echivalentul a 119 pensii

in ExtraNews de

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirmă că Viorica Dăncilă nu a trecut in declaraţia de avere Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, cu o valoare de catalog de 83.678 lei, echivalentul a 119 pensii.

”Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Vasilica Dancila a încălcat legea prin faptul ca a omis sa treacă in declaraţia de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dancila s-a afişat la conferinţa de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei”, afirmă Florin Roman.

El consideră că, deşi pozează intr-un candidat “sărac şi cinstit” ca ideologul PSD, Ion Iliescu, Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-şi afişa opulenţa.

”În afara broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieşte din muncî cinstitî, doamna Dîncilă nu s-a sfiit să-şi etaleze ceasul de lux, placat in aur. Ii reamintesc doamnei Dîncilă că falsul in declaraţii este o infracţiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dancila sa ne explice cum este sa plângi pe umărul pensionarilor şi tu sa huzuresti in lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulţi din cei cărora candidatul PSD la prezidenţiale le cere votul! Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?!”, afirmă deputatul liberal.

Mergi la SUS