Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Lia Olguţa Vasilescu „Sunt foarte puține persoane afectate de plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copiilor” „Cea mai mică sumă e de 270 de euro”

in Politic de

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că în România sunt foarte puține persoane afectate de plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copiilor. Ministrul a transmis că cea mai mică indemnizaţie din România este de 270 de euro, după ce zilele trecute a spus că Guvernul ar fi putut să le dea mamelor doar 100 de euro sau chiar deloc.

„Cea mai mică indemnizaţie din România este 270 euro. Sunt nişte doamne, nişte domni, afectaţi de aceasta măsură. În general persoane care au avut salarii foarte mari şi şi-au făcut anumite planuri şi sunt frustrate că am redus această indemnizaţie. 35.000 euro lunar era indemnizaţia maximă care se plătea în România. 35.000 euro însemnă o garsonieră. Pe de altă parte, sunt foarte mulţi care trăiesc în sărăcie”, a declarat Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Ministrul Muncii a făcut referire şi la prezentatoarea TV, Gabriela Cristea, cea care a criticat-o pentru plafonarea indemnizaţiei. Vă reamintim că recent, Lia Olguța Vasilescu a declarat că nici un român nu contribuie pentru indemnizația de creștere a copilului, iar statul ar fi putut să o elimine cu totul, dar s-a ales doar plafonarea.

https://extranews.ro/ministrul-muncii-dupa-plafonarea-indemnizatiei-de-crestere-a-copilului-la-8-500-de-lei-puteam-sa-nu-o-mai-dam-deloc/

Ultimile din

Mergi la SUS