Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA

in Extern de

Încă o dată, Health Impact News vă aduce știri din Italia care sunt cenzurate în mass-media sponsorizată de corporații. Zeci de mii de părinți din Italia au ieșit pe străzi.pentru a protesta împotriva noilor legi obligatorii de vaccinare.

15.000 de cetățeni care se opun obligativității vaccinării au mers la Roma sub soarele de vară fierbinte pentru a protesta împotriva noii legi care va crește numărul vaccinurilor obligatorii de la 4 la 12. Ei sunt împotriva vaccinării obligatorii (Free-Vaxxers) pentru a se distinge de cei anti-vaccin (No-Vaxxers); vor să sublinieze că nu sunt anti-vaccinuri, ci sunt pro-libertate; libertatea de a alege dacă, când și cât de mult să se vaccineze copiii lor.

Echipa Vaxxed a sosit în Italia pentru premiera filmului documentar Vaxxed, fiind întâmpinată de public și de asociațiile locale. Documentarul a creat imediat un val de conștientizare în public, un val pe care guvernul încearcă să-l zdrobească, mai întâi prin cenzurarea documentarului Vaxxed și acum prin emiterea celei mai stricte legi obligatorii privind vaccinurile din Europa. Vaxxed a inspirat oamenii să se adune împreună pentru a lupta unniți pentru dreptul de a alege să-și vaccineze copiii sau nu.

A fost un adevărat moment istoric, a fost pentru prima dată când mulți părinți, medici, politicieni s-au întâlnit. Până în prezent, acesta a fost cel mai mare marș împotriva vaccinurilor obligatorii din lume.

Legea propusă este una dintre cele mai stricte din lume, în caz de nerespectare a mandatului de vaccinare, părinții sau tutorii vor fi supuși unei sancțiuni administrative pecuniare care variază între cinci sute și șapte mii cinci sute de euro. În plus, în cazul lipsei unor sau tuturor vaccinurilor, copiii vor fi luați de serviciile locale de protecție a copilului.

BBC a raportat un grup de părinți care se pregătesc să părăsească Italia și să ceară azil în Austria cu privire la noua lege obligatorie privind vaccinurile.

În timp ce BBC a raportat această știre, a publicat și propaganda unilaterală, care este aparent singura viziune permisă în mass-media:

„Studiile științifice au dezvăluit o presupusă legătură între vaccinuri și autism, așa cum arată site-ul web al Centrelor Americane de Control al Bolilor (CDC).“

CDC, desigur, are un imens conflict de interese, deoarece cheltuiește peste 4 miliarde de dolari pe an pentru vaccinuri și ignoră sau suprimă orice știință contradictorie care arată pericolele vaccinurilor.

Mergi la SUS