La Hornbach Militari găsești tot ce-ți trebuie pentru amenajarea și echiparea atelierului de acasă!

in Diverse de
horacredit.ro/

Magazia de la curte poate deveni un atelier complet echipat pentru a-ți desfășura activitățile de grădinărit sau de bricolaj mai ușor. Poți să-ți organizezi echipamentul necesar într-un mod mai eficient, dar și să amenajezi un spațiu special pentru a face diverse proiecte precum cele de construcție de mobilier pentru interior și exterior. 

 

Pentru a petrece timpul liber îmbinând utilul cu plăcutul, trebuie să te asiguri că amenajarea spațiului unde îți vei desfășura activitățile de sfârșit de săptămână îți asigură confortul necesar. Există câteva elemente indispensabile pe care să le incluzi.

 

Iată ce găsești la Hornbach Militari pentru a-ți echipa atelierul de bricolaj cu tot ce este necesar!

 

Rafturi metalice

 

Rafturile metalice sunt obligatorii pentru un un atelier bine organizat. Față de cele din alte materiale, acestea au avantajul că sunt rezistente la zgârieturi și pot să susțină o greutate mai mare. 

 

La Hornbach găsești o mulțime de modele de rafturi metalice, cu diferite culori, pentru a alege exact ceea ce se potrivește cu stilul tău. Acestea au lățimi diferite și un număr variat de rafturi, pentru ca tu să poți depozita orice tipuri de scule și echipamente.

 

Alături de rafturile metalice, mai ales dacă ai un atelier mic, poți să amplasezi pe pereți polițe metalice sau zincate, pe care poți așeza echipamente mai voluminoase, economisind spațiu.

 

Pentru a-ți organiza lucrurile pe rafturi și polițe, mai ales când e vorba de cuie și șuruburi, poți să alegi și casete de organizare, lăzi și cutii metalice sau din plastic.

 

Scule de mână și electrice

 

Ca să ai flexibilitate în activitățile tale, este important să-ți dotezi atelierul cu cât mai multe tipuri de scule de mână și electrice. Poți alege produse individuale sau seturi, în funcție de necesitățile tale. Printre tipurile de unelte disponibile în magazin se numără fierăstraiele pentru tăiere la unghi, menghinele de mână, cleștii pentru dezizolat, cheile dinamometrice și periile de sârmă.

 

În ceea ce privește sculele electrice, poți alege să-ți dotezi atelierul cu un aspirator cu absorbție umedă și uscată, mașini de găurit, compresoare cu aer comprimat, fierăstraie circulare sau polizoare.

 

Mobilier de atelier

 

Există o mulțime de variante, când vine vorba de mobilarea atelierului sau a magaziei. Culorile din care poți alege sunt albastru, alb, gri și crem. 

 

În funcție de mărimea atelierului tău și de preferințe, există diferite tipuri de dulapuri: utilitare cu două, trei sau patru polițe, bancuri de lucru pe role, cu o ușă sau două și cu un număr variat de sertare, mese de lucru multifuncționale, panouri perforate pentru scule și dulapuri suspendate. 

 

De asemenea, poți achiziționa și capre metalice, cărucioare de atelier sau stative pentru mașini de găurit și polizoare.

 

Ca să amenajezi atelierul în mod reușit și pentru a avea confortul necesar pentru hobby-urile tale, precum construirea de mobilă din paleți, ai o libertate mare de a alege tipurile de mobilier, precum și uneltele sau metodele de depozitare. În funcție de mărimea încăperii unde îți desfășori activitatea, poți găsi modalități inteligente de a-ți organiza echipamentul.

horacredit.ro/