La Calafat au fost descoperite aproape 160 kilograme de marijuana, ascunse în rezervorul unui camion

in ExtraNews

Un automarfar înmatriculat în Bulgaria, condus de cetățeanul bulgar K.Slavchev, încărcat cu profile metalice din Bulgaria, având destinatia Slovacia, care a fost controlat la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, avea ascunse în rezervor aproape 160 kilograme de marijuana.
La controlul efectuat la frontieră, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români și bulgari a observat urme recente de sudură la rezervorul automarfarului, fapt pentru care au făcut un control amănunțit asupra vehiculului.
Polițiștii de frontieră au cerut sprijinul autoritătilor vamale bulgare pentru ca automarfarul să fie scanat cu ajutorul aparaturii X-Ray.
Scanarea a dus la descoperirea în rezervor a 172 de colete. Acestea conțineau cantitatea totală de 159,12 kg de substanță care a reacționat pozitiv ca fiind marijuana.
Cazul a fost preluat de către Poliția de Frontieră Bulgară, conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei. Aceasta, va stabili ce măsuri legale trebuie să fie luate.


Loading...