Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

La Buzău a căzut grindină cât oul de porumbel. Zgomotul a trezit lumea din somn

in ExtraNews de

Buzoienii au fost treziți, la miezul nopții, de zgomotul produs de grindina care lovea cu putere acoperișurile, pervazurile ori caroseriile autoturismelor. Ploaie cu piatră s-a abătut peste orașul Buzău și comunele din împrejurimi timp de aproximativ 5 minute.

Miercuri dimineață, 20 septembrie, în jurul orei 2.20 pietre de dimensiunea unui ou de porumbel au început să cadă din cer în liniștea nopții. Un vuiet asurzitor urmat de tunere și fulgere și-au făcut apariția înainte de fenomenul meteorologic. Zgomotul pietrelor ce se izbeau de asfalt și obiectele metalice i-a trezit pe buzoieni în miezul nopții.

Îngrijorați, mulți dintre au ieșit din case pentru a verifica starea mașinilor. Mulți au sesizat urme lăsate pe suprafața caroseriei de bucățile de gheață.

Pe paginile de socializare oamenii au început imediat sa adauge comentarii cu sperietura pe care au tras-o. Aceștia spun că au fost treziți de zgomotul pietrelor care loveau cu putere în geam sau pe acoperișul caselor. Alții au ieșit în grabă afară pentru a acoperi autoturismele cu pături de teama unei avarieri serioase a acestuia.

La ISU Buzău nu s-au înregistrat deocamdată pagube produse de grindina nocturnă. Județul Buzău este in continuare sub atenționarea de vânt puternic și vijelii până joi după-amiază relateaza stiridebuzau.ro

https://www.facebook.com/AsociatiaJurnalistilordinBZ/videos/1451721394941559/

Ultimile din

Mergi la SUS