La 72 de ani, se pregătește să devină din nou tătic. Moment important pentru Ilie Năstase și noua lui iubită! „Să fie băiețel”

in Monden de

Fostul mare tenismen nu spune nu unui alt copil, în cazul în care iubita lui actuală, Ioana, ar rămâne însărcinată.

„Dacă se întâmplă accept cu mare plăcere. Da, şi ei i-ar plăcea. Mai ales o fetiţă, că ea are un băiat”, a declarat Ilie Năstase la un post de televiziune.

Urmează să se căsătorească

Potrivit sport.ro, Ilie Năstase i-a dăruit luna trecută alesei inimii sale, Ioana Simion, un inel de logodnă în valoare de 15.000 de euro. Iubita mai tânără a fostului lider mondial a răspuns cu un „Da” hotărât la propunerea lui de a-și petrece întreaga viață împreună, mai nota sursa citată.

Ilie Năstase are 5 copii din 3 căsnicii, fostul mare tenisman fiind tatăl a 4 fete şi al unui singur băiat. Nathalie (42 de ani) a fost născută de prima soţie, belgianca Dominique Grazia, în mariajul dintre 1972 şi 1980. Ilie şi-a refăcut viaţa ulterior cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani), şi o fată, Charlotte (28 de ani). Din mariajul cu Amalia Teodorescu, ce a durat până în 2010, Ilie Năstase are două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani).