Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

La 6 ani de la accidentul în care trei persoane au murit, o nouă LOVITURĂ pentru ŞERBAN HUIDU

in Monden de

Familia lui Şerban Huidu pare urmărită de ghinioane: recent, tatăl “cârcotaşului” a fost chemat în faţa judecătorilor, pentru presupusă “ţeapă”.

Florin Huidu a fost dat în judecată de un furnizor de energie electrică şi de biroul unui executor judectoresc, fiind acuzat să s-a eschivat de la plata unor facturi. Procesul a fost deschis în urmă cu doar câteva zile, iar primul termen nu a fost încă stabilit.

Accidentul mortal comis de Şerban, afacerile falimentare şi neînţelegerile din familia lui Vlad, moartea prematură a mamei lor, başca scandalurile seniorului şi procesul de divorţ al acestuia sunt doar câteva dintre problemele cu care s-au confruntat în ultima perioadă membrii familiei Huidu. Mama lui Şerban şi Vlad Huidu a fost cercetătoare în cadrul Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare din Bucureşti. Ea a murit în 2013, la 58 de ani, după ce a luptat mai bine de cinci ani cu o boală necruţătoare. Cu toate că medicii anunţaseră că femeia a învins boala, maladia a recidivat. Fosta soţie a lui Florin Huidu este cea care a inventat, printre altele, “Cornul cu gem pentru diabetici” şi “Biscuiţii pentru diabetici”. Sursa: Spynews.ro

 


Ultimile din

Mergi la SUS