Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

L-am gasit pe Ciprian, baiatul care a devenit celebru cu replica “Nu stiu de-astea”. Ce s-a intamplat cu el

in ExtraNews de

Ciprian Apostoaie a devenit celebru cu replica “Nu ştiu de-astea!” . În 2010, bărbatul devenea cunoscut în toată ţara, fiind parodiat de comediantul Mihai Bendeac.

Nu ştiu! Nu ştiu de-astea!” şi „Toate fetele să apeleze la mine” – acestea sunt doar două dinte expresiile rostite de Ciprian şi parodiate cu foarte mult umor de Bendeac în cadrul show-ului său de comedie.

Într-un final, tânărul avea să îşi găsească o iubită, Oana. Din păcate, relaţia s-a terminat şi, acum, băiatul „Nu ştiu” este din nou singur. La şase ani după ce a devenit celebru, Ciprian locuieşte în continuare în Piatra Neamţ – oraşul său natal – şi, din fericire pentru el, nu mai este şomer. S-a angajat ca vânzător de ziare şi şi-a asigurat un trai cât de cât decent scrie cancan.ro

Deşi îndemna toate fetele să apeleze la el, Ciprian nu şi-a găsit nici acum o iubită. “Dar încă îmi caut o prietenă! Toate fetele să vină la mine!”, strigă el cu şi mai multă convingere.
Şi ca să demonstreze că e băiat serios şi merită să fie băgat în seamă, Ciprian şi-a luat serviciu. Vinde ziare la semafor şi merge la program.
“Lucrez patru ore pe zi. Nu se prea cumpără ziarele… Dar nu câştig foarte bine, doar 10 lei pe zi, deşi sunt vedetă în Piatra Neamţ…”, spune el întristându-se.
Viaţa e grea, dar celebritatea îi este sprijin. Nu o dată, Ciprian a primit mici donaţii de la oameni care îl cunosc de la televizor.
Şi cum speranţa moare ultima, moldoveanul crede că în curând va primi o ofertă să joace în filme sau chiar să colaboreze la o emisiune. Iar asta i-ar putea rezolva toate problemele.

Mi-au dat lacrimile!”

Dintre toate personajele pe care le-a parodiat de-a lungul anilor, Mihai Bendeac a recunoscut că, de departe, Ciprian este cel care i-a intrat cel mai mult la inimă.

Băiatul ăsta e o lumină. Un personaj fabulos. Are candoare, bunătate, serenitate. Eu nu îl imit cu răutate! Vă mărturisesc că mi-au dat lacrimile„, povesteşte Bendeac. Sursa: cancan.ro

Ultimile din

Mergi la SUS