Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Klaus Iohannis, atac DEVASTATOR la adresa miniștrilor cu probleme penale: ‘În politică nu există prezumția de nevinovăție’

in Politic de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa miniștrilor cu probleme penale, după ce aceștia au invocat prezumția de nevinovăție.

„Important e să existe o echipă guvernamentală care să nu aibă probleme de integritate. În ceea ce privește persoanele cu probleme penale, aceste persoane nu au ce căuta în funcțiile statului. În politică nu există prezumția de nevinovăție așa cum există în justiție. Pentru un politician care merge în fața poporului contează integritatea. În fața justiției există această prezumție de nevinovăție. Cum să creadă românii într-un Guvern dacă acolo există persoane suspecte sau cercetate? Pe mine nu mă convinge un om care îmi spune acest lucru. Un guvern trebuie să fie format din oameni curați, integri, punct!”, a declarat Klaus Iohannis.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS