Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Jurnalistul Rareș Bogdan revoltat de polițiștii locali care au reținut doi copii prinși când pescuiau ilegal în lacul parcului Al. I. Cuza: „Au pescuit 4 pești, mai nenorociților!!! De foame, măi!”

in ExtraNews

Doi copii pe care foamea i-a împins să pescuiască în lacul din parcul Al.I. Cuza(fost IOR) au fost reținuți de poliția locală. Unul dintre ei a fost lovit cu brutalitate în ficat. Rareș Bogdan s-a revoltat și a făcut praf poliția locală după violențele asupra acestor minori, într-o postare pe Facebook:
„Se întâmplă în România lor. București, Sector 3, Parcul IOR. Când uniformele se transformă în salopetă de partid…… Au pescuit 4 pești, măi nenorociților!!! De foame, măi! Pentru că îi duceau acasă să își amăgească foamea! Copii din Deltă ajunși la București. I-au legat cu cătușe de coșul de gunoi! Au tăbărât pe ei de parcă era un clan interlop, unul din ăla pe care nu îi atinge nimeni, din frică sau din interes. Mă doare stomacul de nervi………!!!! Îmi pare rău că nu am văzut asta mai devreme! NU se poate așa ceva, în curând vom avea un pulan și o tonfă pentru fiecare cetățean din țara asta! Uniforme peste tot, să ne ajungă la tot poporul! România, stat milițienesc. Sector 3, miliția lui Robert Negoiță, primarul penal pe care Statul lor l-a iertat de plata a 26 de milioane de euro datorii!”
Mai jos publicăm răspunsul dat de Primăria Sectorului 3 la solicitarea realitatea.net:
„În legătură cu evenimentul petrecut ieri, 11 septembrie 2018, în Parcul Al.I. Cuza, pentru o corectă informare a opiniei publice Biroul de Presă al Primăriei Sectorului 3 este abilitat să facă următoarele precizări:
Conducerea Direcției Generale de Poliție Locală a Sectorului 3 dezaprobă ferm orice tip de comportament violent sau agresiv. Pentru lămurirea tuturor aspectelor care țin de producerea evenimentului vă informăm că a fost sesizată Comisia de Disciplină, care va verifica și va lua măsurile care se impun cu privire la faptele semnalate, în conformitate cu prevederile legale. Mai multe informații legate de acest caz vor fi făcute publice după finalizarea cercetării disciplinare”.

Filmarea evenimentului o  poți urmări și pe pagina de Facebook a lui Radu Ciorniciuc, autorul filmulețului.

 

Azi, Rică și Vali – doi dintre copiii din Deltă – au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR. Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă. Dacă e cineva printre voi care ne poate consulta în legătură cu procedurile legale, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat.Mă gândeam că ăsta nu e un caz izolat și că așa arată realitatea pentru sute de mii de români care trăiesc în sărăcie și n-are cine să le aibă de grijă, să le ia apărarea. Doar că pumnul ăla dat de brută în copil (la secunda nouă) e, de fapt, realitatea noastră, a tuturor celor care ne încăpățânăm să mai trăim în statul ăsta devastat. Tot pumn e și ăla când te duci la instituții de stat și stai cu orele la cozi, scatoalcă e și când te infectează bacteriile în spital, când cade acoperișul școlii peste copil sau când îți iei jet paralizant de la jandarm. Niciodată n-am fost mai dezamăgit de locul în care trăiesc.

Publicată de Radu Ciorniciuc pe Marţi, 11 Septembrie 2018

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS