Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Jurnalistul Michael Wolff: Donald Trump nu are credibilitate, toți subordonații „spun că se comportă precum un copil”

in Extern/ExtraNews de

Jurnalistul Michael Wolff, autorul cărtii „Foc și Furie: În interiorul Casei Albe conduse de Donald Trump” („Fire and Fury: Inside the Trump White House”, o controversată carte a cărei publicare a încercat să fie blocată de avocații președintelui Donald Trump, a declarat că Donald Trump nu are credibilitate, toți subordonații „spun că se comportă precum un copil” și că:”Acest om nu citește, nu ascultă. Este ca un aparat de jocuri”.

Cartea lui Wolff este plină de citate șocante și descrieri ale haosului și incompetenței din Casa Albă.

Cartea a apărut datorită faptului ca autorul și editorii au pus-o în vânzare mai devreme decât era prevăzut.
Mii de exemplare ale „Focului și Furiei” au fost deja expediate la librării, iar unele posturi de știri au obținut deja copii. Cartea este programată să fie lansată publicului marțea viitoare.

Michael Wolff a fost rugat să clarifice dacă toți consilierii lui Donald Trump pun sub semnul întrebării calificarea lui de a fi președinte și a explicat: „Ca să fie clar: sută la sută dintre persoanele din jurul lui… Toți spun că se comportă ca un copil”.

Ziaristul a mai declarat că își menține toate afirmațiile și că l-a intervievat pe Donald Trump pentru carte.
„În mod clar, am vorbit cu președintele. Dacă și-a dat seama sau nu că era un interviu, nu știu (…)” a spus Michael Wolff.

Mergi la SUS