Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că și dacă moțiunea trece și premierul va fi demis, Liviu Dragnea nu scapă de probleme, numirea noului premier va fi la mâna președintelui Klaus Iohannis

in ExtraNews/Politic de

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Știrile Protv criza politică în care se află România de câteva zile și a ținut să sublinieze că liderul PSD Liviu Dragnea nu va scăpa de probleme deoarece numirea premierului o să fie la mâna președintelui țării.

„Toate actele acestui domn Dragnea sunt marcate de anvergura sa de jupân de județ. Atâta are. E un jupân de județ care se crede acolo în bătătura lui și acționează la nivelul Parlamentului și Guvernului României ca și cum ar fi acolo în fieful lui. Și-a dat seama de enormitatea gafei pe care a făcut-o. Era speriat pur și simplu și Dragnea și Tăriceanu, evident.

Altfel nu ar fi recurs la această schimbare voltă de 180 de grade: după ce accelerezi în comisii toate proiectele UDMR, după aceea într-o fracțiune de secundă le schimbi pe toate. Lucrurile erau deja hotărâte, zarurile aruncate și ar fi câștigat PSD-ul lui Dragnea, moțiunea trecea. Acum nu se știe ce se joacă, pentru că e posibil ca niște parlamentari PSD să se gândească până mâine că Dragnea pentru a-și păstra puterea îi duce dintr-o situație dificilă în alta, tocmai i-a făcut de rușine, de batjocura țării cu această negociere și în continuare dacă această moțiune trece, președintele Iohannis, care este mult mai președinte decât acum 6 luni s-ar putea să-i bage în alegeri anticipate, pentru că numirea premierului este la mâna președintelui.”

Ultimile din

Mergi la SUS