Îți mai amintești de fostul prezentator al emisiunii Din Dragoste? Uite cum arată Mircea Radu la frumoasa vârstă de 50 de ani!

in Monden de

Mircea Radu a prezentat la vremea lui o emisiune extrem de populară și frumoasă. Cu siguranță multe persoane își amintesc cu drag de acele vremuri!

Mircea Radu a devenit cunoscut în 2000 datorită succesului emisiunii „Din dragoste”, pe care o prezenta în fiecare marți seara la Antena 1. Între timp, bărbatul a prezentat știrile de la Televiziunea Română, surprinzându-i pe fanii care l-au remarcat în ipostaza de Cupidon în show-ul matrimonial, scrie huff.ro

Vedeta tv a cutreierat România în lung și în lat în căutarea celor mai frumoase povești de dragoste, pe care le expunea în emisiunea sa. Aceasta a fost una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din acea perioadă.

Citește și: Antonia are mai multe motive de fericire! Familia ei s-a reunit și au plecat în prima vacanță împreună

Cum arată Mircea Radu la 50 de ani. Acum are o familie superbă și se poate considera un om împlinit. Deși a trecut ceva timp de când a dispărut de pe micile ecrane, suntem siguri că fanii nu l-au uitat.

Mircea Radu a vorbit și despre anii tinereții în care se simțea singur și viața nu avea sens pentru el. Iată că acum situația sa s-a întors la 180 de grade.

“Reputaţie, statut de vedetă – ce dracu-s astea? – nu valorau nimic. Noaptea, ajuns acasă, dădeam drumul la muzică şi mă îngropam în fotoliu. Golit, lipsit de sens dar plin de bani şi de remuşcări beam vin roşu şi aspru, într-o singurătate splendidă, vecină cu moartea’’, povesteşte Mircea Radu pe contul lui de Facebook.

’Şi iată-mă azi… Cu tine pe umeri, într-o sâmbătă dimineaţa, pregătind ouă ochiuri într-o tigaie de fontă, în a doua mea viaţă, la milioane de ani distanţă de prima.

Va trece timpul şi peste copilăria ta. Va veni vremea când şi tu vei pleca de acasă, întâi la studii şi-apoi de tot. Am să te ţin de mână doar când faci primii paşi, apoi degetele noastre se vor lungi, vor aluneca unul peste celălalt şi se vor desprinde. Vei fi doar tu cu tine, abia intrată într-o junglă de priviri, de atingeri, de intenţii.