Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Îți amenajezi bucătăria în curând? Iată de ce să ții cont!

in Diverse de

Se apropie momentul în care trebuie să-ți amenajezi bucătăria și vrei ca totul să iasă așa cum ți-ai imaginat? Ai niște bani puși deoparte și ești dispus să-i investești pe toți în acest proiect? Nu ai mai făcut asta până acum și nici nu te pricepi foarte bine la ce ar trebui să fii atent și care sunt pașii în această direcție? Atunci ai nimerit la fix, pentru că de-a lungul acestui articol vei putea regăsi 3 aspecte esențiale la care să fii atent atunci când îți amenajezi bucătăria, astfel încât să nu scapi din vedere detaliile importante. Citește-l până la sfârșit si află despre ce e vorba!

Iată la ce să fii atent atunci când îți amenajezi bucătăria

  1.     Electrocasnice

Primul lucru la care să fii atent atunci când îți decorezi bucătăria este alegerea electrocasnicelor potrivite. Dacă nu ai foarte mult spațiu de care dispui sau nu vrei să aloci o sumă atât de mare acestui capitol, atunci este important să optezi doar pentru acelea care sunt esențiale. Aici intră frigiderul, cuptorul cu microunde și toasterul, precum și un aragaz calitativ, cu ajutorul căruia să poți prepara cele mai delicioase rețete repede și ușor. Dacă nu ești fan spălat vase, poți încadra în decor și o mașină de spălat vase, care să-ți ușureze munca.

  1.     Mobilă

De asemenea, mobila este un factor cheie în decorul unei bucătării, care trebuie să fie cât se poate de practică, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Astfel, este important ca designul acesteia să se potrivească cu întreaga atmosferă din încăpere ca o piesă de puzzle. Dacă vrei să ai parte de sertare cu o durată lungă de viață, deoarece nu te pricepi să le schimbi și nici să chemi meseriași nu vrei, atunci, cel mai probabil, sertarele metalice pentru bucătărie vor fi cel mai bun prieten al tău! Le poți găsi pe site-ul celor de la Oscardeko.ro, fiind special concepute pentru a asigura funcționalitatea de care ai nevoie într-o bucătărie.

  1.     Paletă cromatică

Nu în ultimul rând, paleta cromatică este „cireașa de pe tort”, pentru că dacă nu ții cont de ea, rezultatul va fi un dezastru. Încearcă să formezi un contrast plăcut ochiului, introducând nuanțe cât mai neutre și calde, pentru a avea un ambient plăcut și liniștit. Totodată, totul trebuie să fie cât mai minimalist, așadar, nu include multe culori, ci alege câteva pe care să le îmbini de la pereți și podea, până la mobilier și electrocasnice. Cu cât vei avea mai puține nuanțe, cu atât vei avea mai multe șanse să obții un decor de vis!

În concluzie, dacă vrei să fii sigur că nu uiți care sunt cele mai importante detalii pentru amenajarea bucătăriei tale și ții cont de sfaturile pe care le-ai citit mai sus cât de mult poți și nu ai cum să nu obții un rezultat plăcut! Bucătăria este o încăpere importantă din casă, în care petreci ceva timp, așadar, asigură-te că o faci un spațiu primitor, atât pentru tine, cât și pentru oaspeți!

Ultimile din

Mergi la SUS