Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Istoria cunoaşte o nouă etapă! DECIZIE LA PENTAGON. Coreea de Nord, SUA, INVAZIE.

in Extern de

Singura modalitate prin care Statele Unite ar putea localiza și securiza toate siturile nucleare din Coreea de Nord ar fi o intervenție terestră, se precizează într-o scrisoare trimisă de Pentagon Congresului american. Documentul, care ar fi fost redactat de comandantul adjunct al Statului major interarme din Pentagon, subliniază însă că, o astfel de intervenție ar putea determina Phenianul să folosească arme biologice și chimice.

Ca răspuns, 15 membri ai congresului, atat democrați cât și republicani, cu toții veterani, au numit aceasta acțiune ca fiind una ”complet tulburătoare’” și că o asemenea acțiune ar putea avea ca rezultat sute de mii de morți, sau chiar milioane doar în câteva zile de război, potrivit theguardian.com. DEZASTRU NUCLEAR? Ultimul AVERTISMENT din partea COREEI de NORD după declaraţia lui TRUMP

Părerile s-au schimbat însă o dată cu vizita prezidențiala a lui Donald Trump în Asia pentru a discuta pe larg despre ambiția nord-coreeană. „Nimeni, niciun dictator, niciun regim nu ar trebui să subestimeze puterea americană”, a spus Trump duminică, la aerobaza Yokota  de lângă Tokyo, în prima sa oprire din cele cinci vizite oficiale pe care le are de făcut.

Adam Michael J  Dumont de la Joint Staff a făcut o evaluare deloc de neglijat ca răspuns la scrisoarea a doi democrați care au cerut o statistică a victimelor în cazul unui conflict cu Coreea de Nord.

Cum poate fi contracarată puterea Coreei de Nord

„Un loc ascuns ar fi ideal pentru discutarea în detaliu a capacității SUA și a aliaților săi de a contracara puterea de răspuns a  Coreei de Nord  printr-un atac cu  arme nucleare încă nelocalizate”, a spus Dumont.  El a menționat, de asemenea, posibilitatea ca armele chimice și biologice să fie utilizate de Coreea de Nord.

Reprezentantul Californiei Ted Lieu și Ruben Gallego, al Arizonei au scris o scrisoare ca răspuns la ceea ce Dumont a spus, și anume că SUA evaluează abilitatea Coreei de Nord de a ataca zone intens populate din Coreea de Sud, cu artilerii grele, rachete și rachete balistice. „SUA testează un ATAC NEAȘTEPTAT. Vor RĂZBOI!” Surpriza NUCLEARĂ pregătită. Sursa: Evz.ro

Ultimile din

Mergi la SUS