Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

“Ionela Prodan este bolnavă rău, maladia nenorocită de care suferă la pancreas și afecțiunile cardiace au făcut ravagii în corpul cântăreței, iar Anamaria este pur și simplu disperată!”

in Monden de

Ionela Prodan este foarte bolnavă. Cântăreața de muzică populară este în spital, iar Anamaria Prodan nu se poate dezlipi de mama sa.

Maladia de care suferă Ionela Prodan pare să fie una destul de gravă, iar în contextul în care mama sa rămâne internată în spital, soția lui Laurențiu Reghecampf a luat o decizie grea.

“Are un scaun în salon și este numai lângă doamna Ionela! Îi schimbă așternuturile, o spală, vorbește cu ea și are grijă de tratamentul medicamentos. Iese din spital doar ca să ia ceva mâncare si ce îi mai trebuie pacientei și apoi se intoarce rapid.

Mai mult, pentru ca nu poate sa aibă grijă de nimic acasă, de câteva zile, Anamaria Prodan și-a trimis și fiul in Dubai, la Reghe! A fost decizie grea, însă normală în asemenea situații”, au spus prieteni ai familiei Prodan, potrivit Cancan.ro.

Mai mult decât atât, se pare că boala Ionelei Prodan a afectat-o grav pe cântăreață, care ar fi în mare suferință.

“Ionela Prodan este bolnavă rău, maladia nenorocită de care suferă la pancreas și afecțiunile cardiace au făcut ravagii în corpul cântăreței, iar Anamaria este pur și simplu disperată!

O iubește pe mama ei ca pe ochii din cap și nu mai știe ce să facă să îi mai aline suferințele”, au spus prietenii familiei Prodan.

Sursa: huff.ro

Ultimile din

Mergi la SUS