Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine l-a depășit și care este averea reală a miliardarului

in ExtraNews de

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român al momentului. Anunțul surpriză a fost făcut de revista Capital, care susține că omul de afaceri a fost depășit de frații Dragoș și Adrian Pavăl (Dedeman).

Astfel, deținătorii Dedeman au o avere estimată la 2 -2.1 miliarde de euro. Ion Țiriac este al doilea în acest top (1.9 – 2 miliarde de euro), iar podiumul este completat de Daniel Dines (UiPath, 1.2 – 1.3 miliarde de euro).

Frații Pavăl, cei mai bogați români, vor să investească în fotbal

La finalul lui 2018, s-a vorbit despre posibilitatea ca frații Pavăl să ridice la Bacău un nou stadion, care ar costa 25 de milioane de euro și ar avea 25.000 de locuri.

Frații Pavăl au analizat foarte multe variante înainte de a se decide ce fel de stadion vor să construiască. În primul rând, cei doi oameni de afaceri au căutat un oraș care să aibă cam același număr de locuitori ca Bacăul și așa au ajuns la Regensburg, care în 2016 avea o populație estimată la 145.465 de locuitori.

Lui Dragoș și Adrian Pavăl le-a plăcut și cum arată stadionul din orașul german, așa că au decis ca acesta să fie modelul după care se va construi stadionul cel nou și la Bacău. Arena ar urma să găzduiască meciuri de fotbal, dar și alte evenimente, de genul concertelor sau al spectacolelor.

Mergi la SUS