Intrebat de ce l-a angajat pe bodyguard-ul interlopului Nicu Gheara in Guvern, vicepremierul Paul Stanescu are un raspuns batjocoritor si arogant: „Treaba mea”

in Politic de

Vicepremierul Paul Stanescu sustine, referitor la noul sau consilier, Mihai Calin Novacescu, cel care ar fi fost anterior garda de corp a lui Nicu Gheara, ca nu cunostea acest aspect, refuzand sa precizeze ce il recomanda pentru acest post. „E treaba mea”, a spus Stanescu.

„M-am sesizat si eu ca consilierul meu ar fi fost garda de corp a nu stiu cui. Nu-l cunosc, nu am auzit de Nicu Gheara. Voi cerceta, voi analiza si voi lua o decizie. E treaba mea in ce ma consiliaza. Da, e platit de stat. Consilierii sunt pe diferite probleme pe care le consider importante. E problema mea in ce ma consiliaza”, a declarat Paul Stanescu, la instanta suprema, citat de Mediafax.

Intrebat daca angajarea lui Novacescu are legatura cu faptul ca vicepremierul a renuntat la protectia SPP, Stanescu a spus: „Nu are nicio legatura. Il cunosc de peste 20 de ani. Nu am fost casatorit cu el. (…) E minor cazul. Nu am nevoie de protectia nimanui.”

Intrebat ce il recomanda pe consilier, Stanescu a spus: „Nu pot sa raspund la intrebarea asta. Ce sa va raspund? L-am angajat de o zi sau doua. Nu i-am dat atributii pana acum”.

Potrivit presei, Mihai Calin Novacescu ar fi fost garda de corp a lui Nicu Gheara, iar apoi angajat al SPP scrie aktual24.roLoading...