Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

INTERZISE VARA! RENUNTA LA ANUMITE FARDURI SI APELEAZA LA CELE CARE FAC FATA CU BRIO TEMPERATURILOR RIDICATE!

in Frumusete de

Foarte des caldura ne scoate din zona de confort. Pentru a-ti pastra machiajul intact, renunta la folosirea anumitor farduri si apeleaza la cele care fac fata cu brio temperaturilor ridicate!

Vara, machiajul nude este ideal, poti sa-ti pastrezi stilul mai sofisticat renuntand la unele farduri in favoarea altora. Scopul este mentinerea aspectului natural, subliniind trasaturile. Iata cu ce sa inlocuiesti.

FONDUL SE TEN CU CREMA BB

Fondul de ten este ca o “hainuta” prea groasa pentru fata. Tenul poate sa arate impecabil folosind cremele BB, iar textura lor e mai lejera. Cand stai mult in aer liber, e indicat sa utilizezi cremele de fata cu SPF 30-50 si cu pigment.

PUDRA CU ELEMENTE MATIFIANTE

E timpul sa-i dai pauza acestui fard. Ar incarca porii inutil! Ca tenul sa aiba aspect mat, foloseste o crema matifianta. Nu acopera porii, controleaza cantitatea de sebum, hidrateaza pielea si fac tenul sa arate mereu proaspat.

CREIONELE CU FORMULE REZISTENTE LA APA

Creioanele dermatografe trebuie uitate in aceasta perioada pentru ca, insuficient fixate cu un fard, se intend la cea mai mica transpiratie a pielii. Alege-le pe cele rezistente la transfer si fardurile de pleoape sub forma de pudra.

RUJURILE GRASE CU MATE

Rujurile grase se intind vara peste contur si “infloresc” intr-un mod nu tocmai agreabil, asa ca uita de ele si hidrateaza buzele cu rujuri cu texturi usoare, mate si hidratante ori lacuri de buze lucioase si foarte hidratante!

MASCARA CLASICA CU MASCARA REZISTENTA LA TRANSFER

Mascara obisnuita se intinde cu usurinta pe caldura. Solutia este inlocuirea ei cu o formula rezistenta la transfer sau varianta incolora, care va da un effect de gene umede, sexy.

FARDURILE VIBRANTE CU CELE PASTELATE

Daca vrei un machiaj in tendinte estivale, renunta la culorile puternice si alege-le pe cele deschise. Sunt la moda si fac chipul sa para mai tanar. Culorile vedeta: alb, galben, verde praz, lila si bleu. 


Ultimile din

Mergi la SUS