Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

INCREDIBIL. Medicii de la Spitalul Judeţean Mehedinţi au trimis inapoi pe stradă un bătrân MÂNCAT DE SCABIE, cu răni pe toată suorafaţa corpului

in ExtraNews de

E plin de rani pe tot corpul si sufera de o boala contagioasa! Asta nu i-ar fi oprit insa pe medicii de la Spitalul Judetean din Mehedinti sa-i dea drumul inapoi pe strada. Cel putin asa sustine batranul care traieste cu singura dorinta: sa-i potoleasca cineva durerea.

El este nea Marcel. De cinci ani umbla haihui prin Mehedinti. Ramas fara de niciunele, din motive numai de el stiute, a capatat acum o boala greu de dus pe picioare si contagioasa.

A lucrat in minerit si ca vatman, insa pensie nu are. Iar de cateva luni, scabia nu-i da pace. Dar,  in loc sa primeasca ajutor este izgonit.
Sta undeva in gara din Drobeta Turnu Severin, loc prin care trec zilnic sute de oameni. Este constient de boala pe care o are asa ca s-a dus la medic… insa de acolo a plecat dupa trei zile cu boala cu tot, inapoi in strada.

Un om cu suflet, jurnalistul Alin Ghitulescu a chemat autoritatile. Asa a ajuns nea Marcel sa fie urcat in salvare si bagat in carantina pentru 21 de zile.

Cat despre reactia spitalului judetean Mehedinti, locul in care batranul mancat de scabie s-a prezentat prima data…

“Nu am nicio informatie despre cele petrecute in cursul zizilei de ieri sau anterior acestei date iar pentru informatii care nu sunt de actualitate luni dimineata va adresati purtatorului de cuvant al spitalului.” Sursa: stirilekanald.ro


Ultimile din

Mergi la SUS