Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

INCREDIBIL! La ce metode a recurs CIA pentru a „privi” pe Marte

in Stiinta de

Printre cele 13 milioane de pagini de documente „Top secret” declasificate recent de CIA, se regăsesc inclusiv informații privind metodele folosite, în anii 1980, de agenții speciali ai Statelor Unite pentru a studia suprafața Planetei roșii.

In 1972, Pentagonul a lansat proiectul „Stargate” care avea drept scop identificarea si evaluarea persoanelor care „pot vedea la distanta”, mai precis de a „vedea psihic evenimente sau locuri”.In pofida In pofida suspiciunilor care planau, la acea data, asupra fenomenelor paranormale, CIA si serviciile speciale miliare au decis sa participe la program, in special pentru a supraveghea Planeta rosie.

Potrivit unui dintre documente, intitulat „Exploararea planetei Marte. 22 mai 1988”, CIA a recurs la serviciile unui medium pentru a arunca o privire pe suprafata planetei, asa cum era ea cu aproximativ un milion de ani inaintea erei noastre.

Pe parcursul mai multor experimente, agentii i-au cerut acestuia sa descrie zonele martiene in functie de coordonatele dorite.

„As spune ca este un fel de piramida. Este foarte inalta si situata intr-un fel de galeata. Are o culoare galbuie sau ocru”, a „vazut” mediumul. „Ma aflu pe fundul unui canion adanc. Ridic ochii si vad un urias perete abrupt, care se intinde spre orizont in ambele directii.

Sunt niste cladiri acolo. Constructii gigant, fara ornamente, alcatuite din cuburi de piatra lustruita”.

Citeste continuarea pe incomemagazine.ro

Ultimile din

Mergi la SUS