Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Închisoare pentru zgâriatul mașinii cu cheia. Garajul blocat l-a scos din minţi pe un ieşean

in ExtraNews de

Un bărbat de 74 de ani din Iaşi a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu amânarea pedepsei după ce a fost găsit vinovat de distrugere. Ieşeanul a fost obligat să achite şi daune materiale de aproape 6.000 de lei unei firme.

Marian Grăjdeanu a ajuns în vizorul legii pentru o faptă din iulie 2017, când a avariat un BMW ce era parcat în drepul uşii propriului garaj. Judecătorii au menţionat în motivarea sentinţei că ieşeanul este proprietarului unui garaj de mai mulţi ani, în tot acest timp mai mulţi conducători auto parcând maşina în faţa uşii şi blocând calea de acces.

Pe 4 iulie 2017, la ora 18.30, când a mers la garajul său, a găsit un BMW care îi bloca o treime din calea de acces. „Pe fondul consumului de alcool şi enervat de această situaţie, cu o cheie pe care o avea asupra sa, inculpatul a zgâriat aripa dreapta spate şi ambele portiere de pe partea dreaptă ale autoturismului mai sus menţionat“, au precizat judecătorii, care au mai arătat şi că bărbatul a lovit hayonul maşinii cu uşa garajului.

Întreaga scenă a fost văzută de un martor, care a anunţat femeia care conducea maşina. Marian Grăjdeanu a recunoscut că a zgâriat maşina, însă a lăsat de înţeles că uşa garajul ar fi avariat vehiculul din cauza vântului.

Ultimile din

Mergi la SUS