Începe sezonul petrecerilor și festivalurilor! Descoperă care sunt ținutele originale cu care nu o să dai greș

in Diverse de

Temperaturile încep să crească rapid, iar acest lucru nu poate să însemna decât că începe sezonul petrecerilor și festivalurilor. Aceste evenimente sunt oportunitatea perfectă de a te îmbracă cu cele mai cool ținute și de a creea amintiri memorabile.  Există multe lucruri pe care le poți iubi la astfel de evenimente, însă cea mai mare parte a distracției începe atunci când îți planifici ținută. Deși există foarte multă libertate de exprimare, se pare că nu multora le este ușor să își găsească look-ul potrivit. Cu atât de multe opțiuni este dificil să alegi cu ce să te îmbraci. Dacă ești în căutarea unor ținute cu care să nu dai greș, citește în continuare acest articol.

Iată care sunt cele mai cool ținute pentru festivaluri și petreceri în natură

Ținute pentru plajă

Ținutele pentru petrecerile sau festivalurile organizate pe plajă ai nevoie de o ținută colorată sau complet albă. Accesorizeaza cu o pereche de papuci din piele naturală și o geantă în stil boho. Pălăria este o variantă bună dacă vrei ceva care să te protejeze de căldură. Totuși, dacă alegi să porți ochelari, evită să porți și pălărie sau șapcă.  

Ținute pentru grădină 

Pentru garden party poți încerca o rochie lejeră în culoarea ta preferată. Este indicat să nu exagerezi cu machiajul sau cu styling-ul pentru păr. Pentru încălțăminte, poți alege o pereche de balerini sau de sandale. În magazinul de specialitate Epielenaturala.ro găsești o gamă variată de produse din care poți alege. 

Ținute pentru pădure

Dacă mergi la o petrecere în pădure, încearcă ținute colorate care să fie în contrast cu verdele natural al peisajului. Evită culorile reci, alegând mai degrabă culori calde care să-ți scoată în evidență ținuta. Poți purta cu ușurință o pereche de pantofi sport sau de botine, în funcție de preferințe. 

Ținute pentru oraș

Ținutele pentru festivalurile și petrecerile organizate în oraș sunt extrem de versatile din punct de vedere al outfit-ului. Trebuie să ți cont de temperatura de afară, dar și de specificul evenimentului. Este recomandat să eviți accesorizarea stridentă dacă porți haine colorate sau să suplimentezi cu multe accesorii dacă porți o ținută all black. Pentru încălțăminte încearcă orice te face să te simți confortabil, de la pantofi casual, papuci, botine și nu numai.

Distracția începe odată cu creșterea temperaturilor. Alege cele mai potrivite ținute pentru tine, astfel încât să ai parte de amintiri de neuitat și de fotografii reușite pe care să le poți revedea cu plăcere peste ani.