Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ÎNCĂLȚĂMINTE DE IARNĂ ÎN CARE MERITĂ SĂ INVESTEȘTI

in Diverse de

Înalte, scurte, din piele, cauciuc sau îmblănite, în sezonul rece, cu o pereche de încălțăminte aleasă inteligent, te poți proteja dde frig, iar în același timp să rămâi elegantă. Iată care sunt cele mai căutate modele ale sezonului!

CIZME LUNGI

Sunt extrem de comode, avantajează silueta și subtiază picioarele. Poartă-le cu jeansi skinny, dar și cu fuste cloș sau rochii tricotate. Dacă ești mignonă, cizmele peste genunchi, cu platformă și toc neapărat gros, îți vor oferi stabilitate pe zăpadă, îți vor ține de cald și te vor ajuta să concepi cele mai șic ținute de iarnă.

BOTINE CONFFORTABILE

Chiar dacă au un pic de toc, nu înseamnă că trebuie evitate iarna. Secretul stă în grosimea acestuia și în talpa care trebuie obligatoriu să fie antiderapantă! Tocul trebuie să fie mediu și suficient de gros cât să ofere susținere și stabilitate pe gheață. În funcție de modelul ales, pot fi purtate la orice ținută, fie că alegi o fustă sau o rochie groasă, fie că optezi pentru jeanși.

GHETE

În funcție de stilul tău, optează fie pentru ghete cu un design cât mai simplu, fie pentru ghete cu catarame multiple și diverse aplicații metalice, care vor conferi ținutelor tale un aer neconformist.

BOCANCI

De departe, sunt cele mai practice și călduroase încălțări pentru iarnă. Aceștia au talpa groasă, care nu îți permite să aluneci, fiind ideali în zilele când trebuie să facem față stratului generos de zăpadă. Cu jeanși, bineînțeles! Iar dacă vrei să ai o ținută în tendințe, poartă-i cu șosete groase la vedere.

Ultimile din

Mergi la SUS