Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Inca sapte medici şi 23 asistenţi medicali şi personal auxiliar de la Spitalului Floreasca sunt izolaţi la domiciliu

in Sanatate de

Şapte medici şi 23 asistenţi medicali şi personal auxiliar de la Spitalului Floreasca sunt izolaţi la domiciliu, după confirmarea infectării cu coronavirus la un pacient care nu prezenta context epidemiologic. Activitatea spitalului continuă să se desfăşoare.

”În ziua 23.03.2020 la Unitatea de Primiri urgente a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti s-a prezentat un pacient care nu prezenta context epidemiologic pentru suspiciunea de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, ci pentru o altă patologie. În urma investigaţiilor efectuate s-a ridicat suspiciunea de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 care s-a confirmat în cursul dupa-amiezii de 23.03.2020, iar pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Victor Babeş”, a transmis, marţi, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că, deşi personalul care a venit în contact direct şi indirect cu acest pacient purta echipament de protecţie, s-a luat măsura izolării la domiciliu a acestora şi a testării ulterioare.

”În acest moment, în urma acestei măsuri se află în izolare la domiciliu un număr de 7 medici şi 23 asistenţi medicali şi personal auxiliar. Activitatea spitalului continuă să se desfăşoare în aceleaşi condiţii”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii.

Autor: News.ro


Ultimile din

Mergi la SUS