Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Încă o demisie zguduie PSD-ul! Liviu Dragnea rămâne singur

in Politic de

Petru Lobonț și-a dat demisia din funcția de președinte PSD Deva. Cel considerat un membru marcant al Partidului Social Democrat a renunțat la funcția de conducere din partid.

Petru Lobonţ nu a dat explicații despre decizia sa, iar apropiații susțin că acesta este plecat din țară, informează Ziarul Hunedoareanului.

Petru Lobonț și-a dat demisia și nu a putut fi contactat pentru a da explicații

Petru Lobonţ este un lider marcant al organizaţiei PSD Deva. Din 2012, a fost director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Hunedoara și a fost cel mai bine clasat în sondaje pentru a candida la postul de primar din partea PSD la alegerile din iunie 2016.

Liderii social-democrați din județul Hunedoara au contestat decizia Guvernului de a modifica prin ordonanță de urgență Codul Penal și Codul de procedură penală. Primarul PSD al comunei Hărău, Lucian Albu Weber, și-a exprimat, printr-un mesaj pe Facebook, dezacordul față de deciziile Executivului condus de Sorin Grindeanu.

„Lăsaţi dracului HOŢII şi PENALII unde le este locul… la PUŞCĂRIE. (…) De fiecare dată când am considerat că un lucru nu este bun mi-am spus părerea… Asta fac și acum”, a scris edilul Lucian Albu Weber, pe Facebook.

Și primarul PSD din Cavnic, Maramureș, Vladimir Petruţ, a demisionat din partid. El și-a motivat gestul prin faptul că nu este de acord cu Ordonanța 13 de modificare a Codului penal și de procedură penală și că a susținut întotdeauna ”statul de drept şi nicidecum ilegalităţile”.

Sursa: libertatea.ro


Mergi la SUS