Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Înainte de a se căsători, Elena Ceaușescu ar avea un trecut foarte rușinos. Porecla pe care o avea Elena Ceaușescu în tinerețe

in Curiozitati de

Elena Ceaușescu ar avea un trecut foarte rușinos. Înainte de a se căsători cu Nicolae Ceaușescu, aceasta ar fi făcut lucruri extrem de nedemne. Din cauza aceasta, tovarășa avea și o poreclă. Este incredibil cum i se spunea!

Soția dictatorului era poreclită „păsărică”. Se pare că aceasta nu purta niciodată lenjerie intimă, motiv pentru care i s-a și spus în acest fel. Și ca și când asta nu ar fi de ajuns, în adolescență, Elena Ceaușescu nu a avut o reputație bună. Aceasta s-ar fi iubit cu mai mulți bărbați, printre care ar fi fost și fratele lui Nicolae Ceaușescu.

S-a spus chiar și că soția lui Nicolae Ceaușescu a cerut să fie puse microfoane în camerele demnitarilor și personalităților din acea vreme, pentru a ști mereu cum fac dragoste soțiile persoanelor importante.

Dan Capatos, Cristi Brancu şi Florin Condurăţeanu au povestit la „Dosarele Vip” peripeţiile din tinereţe ale Elenei Ceauşescu. Aceștia au susținut că soția dictatorului se delecta uitându-se la filme porno și că ar fi mers în baia unei gări cu un soldat.

Elena Ceușescu avea foarte multe obsesii

”În momentul în care plecam în vizite cu soţii Ceauşescu, primeam bilet de la Cabinetul 2 pe care scria: «Nu aveţi voie coc, n-aveţi voie ruj, n-aveţi voie să vă machiaţi, n-aveţi voie ojă pe unghii». Doar Elena Ceauşescu purta părul strâns în coc, noi (soţiile miniştrilor – n.r.) nu aveam voie să purtăm.

În vizitele mele cu ea, uneori Elena Ceauşescu mă chema şi-mi spunea: «Dragă, ia spune-mi mie care dintre tablourile astea este de cadou?». Erau tablouri de Sabin Bălaşa, de Tarcea, aduse pentru cadouri, şi îi spuneam: «Eu cred că acesta, dacă vă place şi Dvs., dar dacă nu vă place alegeţi pe care vreţi».

Răspundea: «Da, da, şi eu m-am gândit la ăsta». Altădată, m-a chemat la două noaptea la ea în dormitor pentru că i se aduseseră valize cu bijuterii şi-şi pusese un colier la gât, pe care n-a mai putut să-l scoată. Fiind un colier extrem de scump, i se declanşase siguranţa, pentru a nu putea fi furat, şi nimeni nu ştia să-l desfacă decât bijutierul.

Când am ajuns în cameră, era foarte furioasă şi congestionată şi mi-a spus: «Hai, dragă, scoate-mi şi mie ăsta, că nu mai pot». Am încercat, n-am reuşit. A trebuit să scoale bijutierul noaptea, să i-l dea jos de la gât.

La mese, când mergeam, nu puteam să mâncăm, deşi erau lucruri foarte bune, pentru că ea se uita la tine şi, dacă te vedea că mănânci, spunea: «Uite cum mănâncă şi se îndoapă ca o scroafă». Spunea aşa despre toate femeile care veneau la mesele respective.

De Anul Nou, când se mergea la petrecerea la care eram obligaţi să mergem, Elena Ceauşescu, după ce dădea mâna cu noi, se dezinfecta. Venea chelnerul ăla special al lor şi le dădea spirt şi se dezinfectau amândoi. Aveau teroare de microbi. După fiecare dat de mână cu noi, ei se spălau foarte bine cu alcool, ca să nu se îmbolnăvească”, a relatat Emilia Marinela Macovescu, potrivit click.ro.

Ultimile din

Mergi la SUS