Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

În urma imaginilor care au șocat întreaga țară, oamenii legii s-au autosesizat. Dosar penal în cazul preotului care scufundă violent în apă un bebeluş în timpul slujbei de botez

in ExtraNews de

Oamenii legii s-au autosesizat după ce au fost făcute publice imagini cu preotul paroh de la biserica ”Sfinţii Constantin şi Elena” în timpul oficierii unei slujbe de botez. Micuţul este bruscat de preot, care îl flutură prin aer ca pe un obiect, scufundându-l apoi violent de câteva ori în apa din cristelniţă.

Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Brăila efectuează cercetări sub suspiciunea de lovire sau alte violenţe în cazul preotului care apare pe o filmare în timp ce se manifestă violent faţă de un bebeluş la slujba de botez.

”Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pe baza imaginilor apărute în mass-media şi efectuează verificări pentru a stabili dacă în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni, urmând a se lua măsurile legale în consecinţă”, a declarat subinspectorul Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

În imaginile postate pe reţelele de socializare de către unul dintre invitaţii la botez se observă cum preotul paroh Traian Mazăre, de la biserica ”Sfinţii Constantin şi Elena” din Brăila, apucă pruncul cu putere şi vizibil iritat de ceva face o primă încercare de a-l scufunda în apa din cristelniţă.

Nu reuşeşte şi enervat de-a binelea aproape că îi aruncă bebeluşul unui invitat la botez, încercând apoi să îşi ridice veşmântul din mătase pentru a putea duce la bun sfârşit botezul. Extrem de nervos, preotul îl ia pentru a doua oară pe copil în mâini şi îl scufundă violent de două ori în apa din cristelniţă, deşi micuţul plânge.

Ultimile din

Mergi la SUS