Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

În timp ce Bianca se pregătește să treacă prin cel de-al doilea divorț, Victor rupe tăcerea. Victor Slav a dezvaluit unde este fiica lui in aceste momente. De ce micuta Sofia nu locuieste nici cu mama nici cu tata

in Monden de

Divorțul de Bianca Drăgușanu a venit la pachet, pe lângă dezamăgirea amoroasă, și cu distanțarea, oarecum de fetița lui. Asta pentru că Sofia este crescută acum de bunica maternă, iar Victor Slav o vede când și când. Despre toate acestea, dar și despre provocarea de a fi tătic a vorbit într-un interviu sincer pentru Viva.

Victor Slav, despre cât de des își vede fiica

Sofia este rodul iubirii dintre Victor și Bianca și e o minunăție de fetiță. Și deși mulți ar fi crezut că micuța locuiește alături de mama sa, iată că adevărul este altul. Fostul prezentator de televiziune a dezvăluit că micuța locuiește cu bunica maternă și că o vede când și când. „Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte.”, a precizat Victor.

Totuși, Victor spune că micuța va reveni în București atunci când va veni vremea să meargă la grădiniță.

„La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil.”, a precizat Victor Slav.

În ciuda divorțului, cei doi reușesc să aibă o relație cât se poate de amiabilă. Țin legătura permanent în ceea ce o privește pe Sofia și se comportă ca doi părinți responsabili. „Sunt un om civilizat, cu coloană vertebrală. Este de bun-simț ca, dacă am avut o relație cu cineva, dacă avem și un copil împreună, să ne respectăm. Dacă doi oameni nu mai sunt împreună, nu sunt vinovați cei din jur. Ne-am despărțit civilizat, am discutat deschis despre asta, avem un copil împreună care ne unește.”, a spus Slav în încheierea interviului acordat revistei Viva.

Ultimile din

Mergi la SUS