În județul Gorj se poartă ornamentele sub formă de lenjerie intimă. Putem spune că gorjenii întâmpină sărbătorile cu chiloții pe sârmă

in ExtraNews de

În două localități din județul Gorj, dorința de a realiza ornamente speciale a obținut un efect contrar, unele ornamente semănând cu chiloții puși la uscat pe sârmă. Să-și fi pus primăriile din: Filiași și Târgu Cărbunești chiloții la uscat?
Vizibil enervat de compararea unor ornamente cu lenjeria intimă, primarul din orașul Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău a declarat:”Acolo sunt chiloți? Pot să spun că fiecare om percepe cum vrea o anumită formă. Dacă ne hotărâm cu toții să facem caterincă, mai ales dintr-un eveniment sfânt, cum e Crăciunul și dacă vedem doar acea formă și nu mergem mai departe, 100 de metri, să vedem și celelalte decorațiuni, să vedem și renul, și sania și pe Moș Crăciun, din fața Primăriei și doar ne legăm așa, de dragul de a lua în derâdere orice eveniment din acesta, este treaba fiecăruia. Fiecare vede ce dorește. Este o decorațiune făcută de către o firmă producătoare, este o decorațiune de Crăciun”.
El a mai menționat că două dintre acestea sunt amplasate în oraș alături de: două cu brazi, două cu globuri, două cu steluțe, una cu „Sărbători Fericite” și una cu „La mulți ani”, toate cele opt decorațiuni sunt produse la Timișoara și au costat în jur de 12.000 de lei.
În orașul Filiași, angajații Primăriei, după ce pozele au apărut pe rețelele de socializare, au reașezat ornamentele, pentru că ar fi fost montate greșit.
(Foto: Mediafax)