În documentul pensiei de urmaş a pădurarului ucis de hoţi, la cauza decesului scrie „boală obişnuită”

in ExtraNews de

Pădurarul Liviu Pop a murit împuşcat de hoţii de lemne, în timp ce încerca să apere pădurea de care avea grija de ani de zile. Trei copii au rămas orfani de tată, trei fete, iar autorităţile au decis să-i acorde văduvei o pensie de urmaş.

Însă, în decizia de acordare a pensiei de urmaş scrie negru pe alb că bărbatul a murit din cauza unei boli obişnuite. Asta, în condiţiile în care pe certificatul de deces scrie clar la cauza decesului: „hemoragie internă prin plagă toracică împuşcată”. De ce a fost catalogată moartea violentă a pădurarului ca boală obişnuită în decizia pensiei de urmaş rămâne un mister.

Pădurar ucis de hoţi în pădure, boală obişnuită în acte

Decizia de acordare a pensiei de urmaş pentru pădurarul ucis în pădure a provocat o undă de uimire, după ce, la cauza decesului, în document este menţionată şi cauza: „boală obişnuită”, deşi pe certificatul de deces este scrisă de către legist cauza morţii, „hemoragie internă prin plagă toracică împuşcată”.

CITESTE SI: 340 de lei pensie de urmaș pentru fetițele pădurarului ucis

Pădurar ucis de hoţi în pădure, boală obişnuită în acte

Decizia de acordare a pensiei de urmaş pentru pădurarul ucis în pădure a provocat o undă de uimire, după ce, la cauza decesului, în document este menţionată şi cauza: „boală obişnuită”, deşi pe certificatul de deces este scrisă de către legist cauza morţii, „hemoragie internă prin plagă toracică împuşcată”. Sursa: Observator.tv