În amintirea lui Vadim, Dan Negru a postat o fotografie de colecție: ”Vă e dor..”

in Monden de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

O personalitate ca a lui Vadim Tudor nu se dă uitării așa ușor. Dan Negru a postat o fotografie de colecție alături de fostul politician, însoțită de un mesaj emoționat, dar și realist!

Pe 14 septembrie 2015 o veste tragică zguduia România. Vadim Tudor s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în sufletul multor persoane. O personalitate aparte,

un caracter puternic și un om în adevăratul sens al cuvântului, fostul politician nu a fost dat uitării așa ușor, mai ales dacă vorbim despre persoane care i-au fost mereu aproape.

Printre ele se află și Dan Negru, care a avut dintotdeauna o relație specială cu controversatul om politic. Recent,

”Regele Audiențelor” a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de Vadim Tudor, însoțită de un mesaj emoționant, dar și realist, în contextul problemelor cu care se confruntă țara noastră în momentul de față.

”Acasă la Vadim. Cam inflamați cu știrile despre Ținutul Secuiesc.
Pare că vă e dor…😜 (biblioteca din fundal nu era decor pentru zoom)”
, a scris prezentatorul TV.

Cum îl afectează criza pandemiei pe Dan Negru

A știut dintotdeauna să-și gestioneze resursele și a investit în mai multe afaceri personale, deoarece nu și-a dorit niciodată să depină numai de televiziune. La urma urmei, o criză cum este cea din prezent putea să-și facă apariția oricând.Și cum este un adevărat profesionist, prezentatorul TV consideră că poate trăi lejer din chirii, nici gând să accepte orice fel de emisiune.

”Am mai multe blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să

fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă.”, a zis Dan Negru. scrie spynews.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...