Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

In 2008, cele 6 norocoase de la Loto i-au adus multi bani in conturi unui iesean insa si mult ghinion. Dupa ce s-a imbogatit la Loto 6/49, a avut parte numai de probleme

in Diverse de

Cele şase norocoase de la Loto i-au adus mulţi bani în conturi unui ieşean însă şi mult ghinion. După ce s-a îmbogăţit la Loto 6/49, ieşeanul Mihai Cazacu a avut parte numai de probleme. Banii s-au dus însă au venit probleme cu Fiscul sau cu legea.

Mihai Cazacu poate fi considerat unul dintre cei mai neinspiraţi bogaţi ai Iaşului ultimilor ani. Ajuns milionar în euro după ce a câştigat la Loto, ieşeanul a ţinut capul de afiş al ziarelor locale prin scandalurile în care a fost implicat. În 2008, bărbatul dădea lovitura vieţii lui reuşind să câştige marele premiu al categoriei 6 din 49 la Loto.

Îşi umplea conturile cu nu mai puţin de 3,8 milioane de euro, bani cât să-i ajungă şi lui şi fiilor şi nepoţilor. La numai câţiva ani de când l-a apucat pe Dumnezeu de un picior, Mihai Cazacu a ajuns la sapă de lemn. Averea i s-a dus pe investiţii neinspirate sau pe cheltuieli exorbitante, iar apropiaţii săi spun că bărbatul a ajuns la fel ca înainte de a câştiga la Loto. Cazacu are deja două condamnări la activ, ambele pentru fapte comise după ce a devenit milionar în euro.

Ieşeanul mai are în lucru un dosar, după ce s-a urcat băut la volan, şi mai este parte vătămată într-un dosar de violenţă, unde acuză că ar fi fost bătut de interlopi cărora le-ar fi datorat bani. De ce a fost condamnat Acum câţiva ani, Mihai Cazacu a fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală în forma stopajului la sursă.

Concret, Cazacu a fost trimis în judecată de finanţişti după ce nu a mai putut să îşi plătească taxele la stat. În minuta Judecătoriei Paşcani, cea care l-a condamnat, se precizează că Mihai Cazacu este obligat să achite şi suma de 1.794 de lei către Direcţia de Finanţe. Pe lângă acest proces, Cazacu a fost dat în judecată şi de alte persoane, în vederea executării silite, în urma mai multor credite neplătite. Pedeapsa de un an şi nouă luni de închisoare a fost una rezultantă, Cazacu mai fiind condamnat şi pentru ultraj contra bunelor moravuri după ce s-a bătut cu interlopi din clanul Gangal.

Cazacu a mai ajuns în vizorul legii după ce pe, 9 ianuarie 2010, a fost implicat într-un scandal cu un interlop. În acea zi, Constantin Gangal, membru unul clan de infractori din Iaşi, l-a sunat pe milionarul de la Loto pentru a-i cere cu împrumut o maşină de lux. Cei doi, împreună cu alte două persoane, s-au întâlnit în oraşul Târgu Frumos, unde au condumat băuturi alcoolice până la miezul nopţii. Ulterior, într-un alt local, ieşenii au început să se certe.

„După schimbul de replici, învinuiţii s-au ridicat de la masă, s-au îmbrâncit şi lovit reciproc cu pumnii, cu piese de veselă şi mobilier. Clienţii din bar au fugit, iar barmanii s-au ascuns după bar“, au arătat procurorii.  Bătaia cu interlopii nu a fost singura care i-a adus probleme norocosului ieşean. În luna martie a 2014, Mihai Cazacu a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea un Audi Q7 în stare de ebrietate. Atunci, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi a sărit la bătaie la polişti.

Mihai Cazacu a mai fost în mijlocul unui scandal public după ce a fost bătut măr, în toamna anului 2013, de interlopi de la care ar fi împrumutat două maşini de lux. Într-o plângere depusă la Parchet, Cazacu menţionează că a fost lovit şi sechestrat pentru că nu a putut plăti suma cerută de interlopi.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS