Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Imagini revoltătoare surprinse într-un salon de la Spitalul de Pediatrie! Copil care cere mâncare plangand „Sunt lăsaţi să rabde de foame”

in Diverse de

Imagini revoltătoare surprinse într-un salon de la Spitalul de Pediatrie Sibiu au fost postate pe Facebook sensibilizând pe toţi cei care le-au văzut.

Potrivit mesajului care însoțește fotografiile şi filmările, copiii sunt lăsați singuri, chinuiți şi jigniţi de către infirmiere. Sunt schimbați doar dimineața, înainte de sosirea medicilor, primesc mâncare „cât să nu moară de foame” şi strigă „sticla” sau „papa”.

” Am trecut printr-o perioada deloc fericita la aceasta pediatrie din Sibiu.
Bebelusii in primul rand cei parasiti de mame in spital sau lasati singuri pentru ca mai au copii mici acasa sunt chinuiti mult prea mult, jigniti in cel mai jalnic mod de la” fraiere, jegos pana la mata-i curva ” astea fiind vorbele infermierei care se plangea la mame ca are un salariu de c***t si mult de lucru , dar lucrul cel mai dureros este ca sunt lasati sa rabde foame si stau neschimbați de pampers pana la schimbarea turei…infirmierele schimba pampersul bebelușilor la 8 dimineata inainte de vizita doctorilor, sunt schimbati de haine tot atunci in rest nu conteaza ca stau uzi sau murdari. Le dau sa mananace cat sa nu moara iar ei string „papa” „sticla„, scrie Alina Roxana pe pagina ei de Facebook. 

Se enervează pe mame le vorbesc urat, apoi se cearta cu ele ca nu a zis asa ceva nici in ruptul capului. Mancarea este dezastroasa am găsit gunoaie in sticlele din care sunt alimentati bebelusi.

Alături de mesaj, în postarea de pe Facebook sunt ataşate şi câteva fotografii care arată condiţiile în care sunt ţinuti copiii, dar şi o înregistrare în care se vede un copil cerând de mâncare.

https://www.facebook.com/alinaroxana.stirlea/videos/1516254978466801/

Ultimile din

Mergi la SUS