Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Imagini incredibile filmate in urma cu putin timp. Orasul din Romania care a fost lovit de o furtuna puternica

in ExtraNews de

Furtunile violente matura Romania dintr-un capat in celalalt. Vijeliile au provocat stricaciuni in centrul si sud-estul tarii si au lasat in urma copaci franti, acoperisuri spulberate, culturi distruse de grindina, dar si zeci de gospodarii inundate.

Fiti precauti: codul galben de vreme rea ramane in vigoare pana aproape de miezul noptii, in Transilvania, Maramure si cea mai mare parte a Munteniei, nordul Olteniei, sudul Moldovei si in Dobrogea.

La Ciuguzel, in Alba, o furtuna infricosatoare cu tunete si fulgere a facut dezastru. Torentii s-au napustit in curtile si in gradinile localnicilor iar pe drumuri, masinile abia mai inaintau.
Rau a fost si la Morlaca in judetul Cluj, unde a plouat trei ore fara oprire. 20 de gospodarii s-au umplut de apa si foarte multe pasari au murit inecate. Viituriile au rupt inclusiv podete.
Nori negri si amenintatori s-au abatut si asupra judetul Ialomita. La Facaieni, vantul napraznic si ploaia insotita de grindina au pus la pamant copaci si au distrus culturi.

Furtuna a lovit serios si localitatea Tandarei. Acoperisul unei vile in constructie a fost spulberat de vant, iar circulatia in oras a fost blocata de copacii franti.

Vijelia a rupt arborii si la Buzau, iar un autoturism a fost avariat. In judetul Olt, o rupere de nori, a reusit sa ii sperie pe localnci. Si litoralul a fost acoperit de nori. La pranz, cerul a fost brazdat de fulgere iar vantul a suflat tare.

Iar la Lugoj, in judetul Timis, a plouat torential. Apa a intrat in curti si subsulori iar un drum a fost inchis. 20 de gospodarii dintr-o localitate invecinata au ramas azi-noapte fara curent electric.

Va continua sa ploua peste tot in tara pana vineri dimineata la ora 10. Cantitatile de apa vor depasi izolat 60 l/mp. Sursa: Stirileprotv.ro

https://www.facebook.com/StirileProTV/videos/10154797888422266/

Ultimile din

Mergi la SUS