Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Imagini din casa în care locuiește Elena Udrea acum: Asa trăiește în România după ce s-a intors din Costa Rica!

in ExtraNews de

Imagini din casa în care locuiește Elena Udrea acum. O vilă de lux în Corbeanca, deținută de iubitul ei

Elena Udrea s-a întors în România, după un an și jumătate de la fuga sa în Costa Rica. Fostul ministru al Turismului locuiește acum într-o vilă de lux pe care iubitul ei o deține în Corbeanca și pe care a scos-o la vânzare în urmă cu câteva luni.

„Elena se reface, pentru că este obosită. Am stabilit deocamdă mai multe lucruri legate de botez, despre nuntă nu am vorbit nimic”, a declarat Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului s-a întors în România luni dimineață. Ea a luat un avion din Costa Rica până în Frankfurt, Germania, iar de acolo a schimbat cursa aeriană și a ajuns la Sofia, în Bulgaria, unde a fost așteptată de iubitul ei, care a luat-o cu mașina și a adus-o în România prin vama Giurgiu.

„Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață (luni). Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea pe contul personal de Facebook.

Casa în care locuiește acum Elena Udrea alături de iubitul ei are 170 mp utili și patru dormitoare, dar a fost scoasă la vânzare în urmă cu mai multe luni.

„Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului îi place să-şi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara. La etajul unu regăsim trei dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi șemineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case. Parcarea dispune de două locuri de parcare în curte. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională”, este anunțul postat de iubitul Elenei Udrea pe un site de imobiliare.

Sursa: playtech.ro

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS