Imagini de senzaţie cu Liviu Dragnea şi iubita lui, la petrecerea de nuntă a Liei Olguţa Vasilescu

in ExtraNews de

Petrecere mare lângă Craiova, cu peste 500 de invitaţi, la nunta Liei Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda. Invitatul de onoare, Liviu Dragnea, a venit la braţ cu iubita lui, Irina, cei doi oferind imagini dee senzaţiei în timpul evenimentului.

Peste 500 de invitaţi s-au distrat la nunta anului în PSD. Liviu Dragnea a venit însoţit de iubita lui în jurul orei 20:00. Irina Tănase a purtat o rochie lungă, neagră, iar liderul social-democrat a îmbrăcat un costum, de asemenea, negru.

În timpul petrecerii, şeful PSD s-a lăsat fotografiat în timp ce dansează pasional, privindu-şi în ochi viitoarea soţie.

Mireasa a atras, însă, toate privirile. Olguţa Vasilescu a purtat o ţinută creată de un designer român special pentru eveniment.

Fostul ministru a ales o rochie lungă, cu o crăpătură amplă la spate, iar soţul ei, Claudiu Manda, a imbrăcat clasicul costum negru, cu papion.  

Naşii au impresionat şi ei prin ţinutele elegante. 

Cât despre meniu, a fost unul tradiţional oltenesc.

Friptură, sarmale, aperitiv, peşte, dar şi un tort cu 5 etaje sunt doar o parte din preparatele pe care invitaţii Liei Olguţa Vasilescu şi cei ai lui Claudiu Manda le-au servit invitaţilor. 

Hai, Universitatea! Hai, Craiova! Tu campioana unei mari iubiri!Cu Claudiu Manda

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Sâmbătă, 30 martie 2019

Din imaginile publicate de miri pe paginile lor de Facebook, petrecerea a fost una pe cinste, invitaţii distrându-se şi chefuind până dimineaţa.

Succes echipei Universitatea Craiova, azi!Cu Claudiu Manda

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Sâmbătă, 30 martie 2019