Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Iesire golaneasca a unui agent de politie! Conducator auto batut de politist pentru ca a cerut explicatii

in ExtraNews de

Un poliţist de la Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliţie din Bacău a avut o ieşire golănească faţă de un conducător auto, care a cerut explicaţii pentru motivele pentru care este sancţionat. Ionuţ Artenie a postat filmarea pe Facebook, iar poliţistul s-a ales cu dosar penal şi este cercetat disciplinar de IPJ Bacău.

„Uitaţi-va si minunaţi-vă !!! Share vă rog să vadă toată ţara cum un agent de poliţie agresează fizic şi tâlhăreşte de telefonul mobil un conducator auto !!!! Nu are ecuson cu nume şi nici gradaţiile pe epoleţi… Nu s-a recomandat… Şi multe altele“, spune Ionuţ Artenie pe Facebook. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bacău a început o anchetă în acest caz. „S-a luat măsura sesizării Parchetului. În acelaşi timp, se fac verificări disciplinare interne“, a precizat, pentru ziarul Adevărul, Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Conducătorul auto povesteşte şi ce s-a întâmplat înainte de a începe filmarea dar şi după ce telefonul i-a zburat din mână, când şi-a primit o lovitură de la poliţist: „Cu piciorul drept m-a calcat pe piciorul stang ca sa nu pot sa ma misc si pe urma a vrut sa imi ia telefonul, de fapt mi l-a luat, in momentul ala s-a blocat telefonul. Am incercat sa ma apar, mi s-a rupt geaca, o portiune”, afirmă Ionuţ Artenie, citat de Pro Tv, care povesteşte întreg firul întâmplării: „A inceput sa faca poze la masina, deci cu telefonul lui mobil.

Mi-a spus ca am folii pe geamurile din fata si i-am zis sa masoare opacitatea geamului cu un aparat omologat. Asa din ochi nu se poate. Dansul mi-a zis ca poate sa ia decizia asta doar privind masina“.  Şoferul a fost amendat  de poliţiştii de la Serviciul Rutier din Bacău, la ore diferite, cu 1800 de lei pentru folia neautorizată şi cu o mie de lei, pentru că l-a făcut nesimţit pe poliţist. Mai mult, Ionuţ Artenie zice că a obţinut imediat o dovadă de la RAR că nu are nicio folie pe geamurile din faţă. Sursa: adevarul.ro

https://www.youtube.com/watch?v=Arb6vijafag

Ultimile din

Mergi la SUS