Idei de decor și iluminat pentru nunți și petreceri în grădină

in Diverse de

Vara este acea frumoasă perioadă din an, când poți face sărbători memorabile în sânul naturii, economisind bani pe spații de închiriat sau pe tot felul de utilaje auxiliare. Cu toate acestea, în cazul petrecerilor garden style, survine necesitatea de a crea un decor natural și organic, precum și o iluminare calitativă. Ce idei bune poți aplica, în acest sens, află de la specialiștii magazinului Eventimag.

1.    Optează pentru decor asimetric

Este la modă, în prezent, utilizarea elementelor de decor asimetrice, mai ales când vorbim de spațierea locului în care sărbătorești o nuntă sau un botez. Poți alege arcade din flori artificiale și snopi de paie pentru zonele în care oaspeții se pot așeza și servi o băutură răcoritoare. Sau poți să alegi huse de masă din catifea și să le completezi cu draperii diafane la zona de fotografii.

Regula principală este ca acest amalgam să fie cât mai propice îmbinat, nici prea mult, nici prea puțin. Culorile trebuie să fie și ele cromatic compatibile. Nu punem catifea roșie și draperii albe. Eventual, puteți opta pentru serviciile unui decorator profesionist, care ar jongla cu aranjamentele florale, cu spațierea și dispunerea mobilierului de exterior.

2.    Alege mai puțin și mai bine

Pentru a evita să faci o sărbătoare din categoria celor care erau la modă în trecut, încearcă să pornești de la funcționalitatea decorului. De exemplu, zona de fotografie poate fi combinată cu masa de cocktail și oaspeții tăi vor putea să zâmbească în cadru, savurând o combinație delicioasă de la barmanul profesionist pe care îl angajezi.

Dacă e vorba de mese, atunci acestea pot fi drapate cu huse ușoare pe care să amplasezi tacâmuri în stil minimalist, iar aranjamentele florale să reprezinte doar accente de culoare.

3.    Asigură-te că ai suficiente surse de lumină

Lumina este vitală pentru orice petrecere, prin urmare, pe lângă cea naturală, solară, trebuie să ai surse alternative, mai ales atunci când vine amurgul sau seara, iar petrecerea nu pare să ia sfârșit.

Alege felinare decorative cu lămpi cu lumină caldă sau rece, în dependență de recomandările fotografului sau viodegrafului ales. În acest fel, vei fi sigur de calitatea foto – video a evenimentului tău.

Dacă ești în căutarea unui decor sau a unor elemente decorative de calitate, atunci sigur trebuie să optezi pentru Eventimag, un magazin cu prețuri democratice și un sortiment larg, perfect pentru orice tip de petrecere sau eveniment.