Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ideea genială de a se răzbuna a unei femei, victima unei escrocherii prin telefon

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Iata metoda de a scapa de escroci!

Cu totii am patit-o. Un telefon primit in care ti se spune ceva neverosimil si ajungi sa ti se spuna ca trebuie sa platesti o suma de bani. Unei astfel de inselaciuni o femeie i-a raspuns intr-un mod genial.

Potrivit yoda.ro Dawn Belmonte din Woodbridge, Ontario s-a decis sa-l insele pe escroc! Ea a decis sa faca acest lucru dupa ce tatal ei a fost victima unei escrocherii in timp ce avea leucemie.

Cand a fost sunata, ea a inventat o poveste foarte trista – sotul ei luase toti banii familiei si se afla la inchisoare pentru frauda. Femeia a izbucnit in lacrimi si a inchis telefonul. Escrocul a sunat inapoi la 2 minute si a incercat sa o ademeneasca in capcana oferindu-si ajutorul.

Femeia a continuat insa povestea, facand-o si mai dramatica. Se afla ilegal in tara si avea 6 copii. Pana la urma, femeia l-a convins pe barbat sa recunoasca escrocheria!

„Am fost socata ca a recunoscut”
le-a spus ea celor de la CBC. Convorbirea a fost inregistrata si dusa la politie de femeie. Este greu de crezut insa ca va putea fi descoperit – astfel de escroci folosesc adesea metode de a-si ascunde locatia. Insa pentru femeie metoda a functionat – a fost sunata cateva zile de un alt escroc, probabil partener cu primul, si cand si-a dat seama cu cine vorbeste nu a mai insistat.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS