Iata de ce trebuie să achizitionezi ACUM un boiler electric!

in Diverse de

Cu siguranta nu de putine ori ti s-a intamplat ca sistemul de incalzire centralizat sa nu functioneze. Instalarea unei centrale proprii nu este o optiune usor de indeplinit din cauza costurilor ridicate pe care le implica. In acest caz, boilerul electric este solutia potrivita pentru tine.

Accesul la apa calda a devenit de-a lungul timpului un subiect sensibil pentru oameni. Fie ca locuiesc in mediul urban sau rural, ei isi doresc sa se poata bucura de aceasta utilitate oriunde, la orice ora, indiferent de anotimp. Din pacate acest lucru nu este intotdeaua valabil, ba chiar capitala tarii intampina numeroase probleme când vine vorba de apa calda.

Iata de ce trebuie sa achizitionezi ACUM un boiler electric!

Boilerul electric este cel mai simplu mecanism prin care apa destinata uzului casnic este incalzita. Acesta este format dintr-un rezervor dotat cu racorduri de introducere ori evacuare a apei, dar si o rezistenta electrica. Daca te gandesti sa achizitionezi unul pentru casa ta curand, poti alege un boiler electric de la Instalații Shop, de care tu și familia ta va veti putea bucura si care aduce o serie de avantaje precum:

1.     Ai apa calda in orice moment

Daca achizitionezi un asemenea echipament electric, nu vei mai intampina situatia de a nu avea apa calda exact in momentul in care ai nevoie. Temperatura va ramane in mod constant cea pe care tu ai setat-o, iar singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa conectezi aparatul la o sursa de energie electrica. Simplu, nu?

2.   Timp de asteptare scazut

Odata ce cumperi un boiler electric, nu vei mai risca sa ramai fara apa calda. Cu fiecare zi care trece, tehnologia avanseaza. Mai nou, exista posibilitatea in cazul boilerelor electrice de ultima generatie sa setezi prin comanda digitala intervalul de timp in care apa sa fie pregatita la temperatura pe care tu o doresti, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa astepti pana se incalzeste. Cum  oamenii traiesc deja in era vitezei, in care orice minut conteaza, acest lucru nu poate fi decat imbucurator, pentru ca poti dedica mai mult timp oamenilor dragi tie!

3.   Rezistenta in timp mai buna

Boilerul electric este solutia ideala daca iti doresti ca investitia ta sa merite pe termen indelungat. In comparatie cu un boiler pe baza de gaz, acesta este mult mai sigur de utilizat, iar riscul de explozie este mult mai mic. Singurele daune pe care ar trebui sa le suporti in acest caz sunt cele ale reparatiei boilerului, care oricum nu se ridica la niste sume extrem de mari.

4.    Nu este expus riscului de inghet

Aceste echipamente pot fi folosite pe tot parcursul anului indiferent de anotimp, deoarece aproape toate modelele de boilere electrice detin protectie anti-inghet in asa fel incat temperatura sa nu scada sub 5 grade. Aceasta caracteristica este extrem de importanta in lunile de iarna, cand nu de putine ori in Romania se inregistreaza temperaturi sub 0 grade.

Avand in vedere cat de imprevizibila este situatia apei calde la nivelul intregii tari, detinerea unui boiler electric te va scuti de multe situatii neplacute, astfel incat tu si familia ta sa puteti beneficia de apa calda de fiecare daca cand doriti.