Horoscop 11 iulie. De maine se schimba totul pentru o zodie

in Diverse de

Dintre aspectele care se formează astăzi, se distinge Marea Piramidă pe semne de Apă pe care o formează aspectele benefice de trigon lansate de Luna din Scorpion lui Venus din Rac şi Neptun retrograd din Peşti. Această configuraţie astrală complexă le insuflă multă energie, creativitate şi şarm zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). În acelaşi timp însă, se formează un careu distonant între Marte din Leu şi Uranus din Taur, aspect care pune la treabă semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător)

O primă parte a zilei tensionată, lucrurile se mai liniștesc un pic spre după-amiază, ne spune astrologul.HOROSCOP Fecioară – informări pe tot parcursul zilei, știri, date sau investigații pentru a afla răspunsuri la unele întrebări.

BERBEC

Dimineaţa acestei zile te surprinde într-o dispoziţie reflexivă, uşor melancolică. Cu toate că nu eşti în apele tale, ai totuşi oportunitatea să meditezi la cele ce ţi s-au întâmplat în ultima perioadă şi să tragi unele învăţăminte care îţi pot fi de folos multă vreme de acum încolo. Aşadar, caută să vezi partea plină a paharului şi să transformi această stare care nu ţi-e familiară într-o şansă de a privi în interiorul tău şi a-ţi restabili echilibrul emoţional. Fereşte-te să te tratezi printr-o sesiune prelungită de shopping. Când îţi verifici conturile, îţi dai seama că a fost o idee proasă.

TAUR

Abilităţile tale sociale sunt la cote ridicate astăzi, semn că nu întâmpini probleme în a vorbi pe limba tuturor şi a lăsa o impresie plăcută în urma ta. Dacă ai programat pe astăzi pitch-uri, întâlniri sau negocieri, află că astrele s-au aliniat în aşa manieră încât să-ţi garanteze succesul acestor iniţiative. În raport cu familia, pe de altă parte, s-ar putea să experimentezi unele tensiuni. Ceva din comportamentul sau deciziile pe care le-ai luat îi nemulţumeşte pe cei dragi, care nu se dau în lături să-şi exprime dezaprobarea vis-a-vis de atitudinea şi abordarea ta. Încearcă să nu cultivi această tensiune.

GEMENI

În plan financiar şi profesional, astrele ţi-au pregătit o serie de surprize plăcute astăzi. Dispui de un nivel de productivitate crescut, te înţelegi bine cu colegii de muncă şi superiorii, iar sarcinile de muncă pe care le-ai primit îţi animă resursele creativitate şi te scot din rutina instalată pe acest plan. Prin urmare, ai parte de toate atuu-urile necesare să faci progrese semnificative pe acest plan dacă dai dovadă de profesionalism. Încearcă să nu te bazezi prea mult pe ce se aude din stânga şi din dreapta. Dacă ai vreo nelămurire, ia-ţi inima-n dinţi şi cere explicaţii de la sursă.

RAC

Ziua de astăzi te surprinde într-o dispoziţie bună, cu bateriile încărcate şi cu vino-ncoa’ la purtător. Cum nivelul tău de încredere în forţele tale este unul ridicat, înfrunţi curajos orice provocare cu care te-ai putea întâlni azi. Problema este că nu ai parte de acelaşi fler în raport cu oportunităţile financiare. Din pricina entuziasmului, ai putea ajunge în situaţia de a investi sume deloc mici în proiecte colective şi planuri de viitor care nu sunt fezabile sau care nu ţi-ar putea amortiza cheltuielile în timp util. Gândeşte-te de două ori înainte să te înhami la astfel de infuzii de capital.

LEU

De regulă, eşti expansiv(ă) şi sociabil(ă), dar s-ar putea ca astăzi să fii ceva mai retras(ă) şi introspectiv(ă). Pe de-o parte, îţi prinde bine această schimbare de stare, deoarece te provoacă să ai mai multă grijă de tine, să lucrezi la mentalul tău şi să-ţi încarci bateriile pentru zilele următoare. Pe de altă parte însă, există posibilitatea ca superiorii să nu aprecieze această turnură de atitudine, mai ales dacă lucrezi în contact cu oamenii şi trebuie să afişezi mereu o atitudine veselă şi un flux verbal dens. Încearcă să-ţi faci treaba cât de bine poţi şi nu vor apărea critici.

FECIOARĂ

Pe fondul aspectelor astrale care se formează astăzi, te remarci în mod pozitiv în orice mediu cu care iei contactul. Ai darul de a coagula oameni în jurul unui idei, de a încuraja la dialog şi a crea punţi de comunicare între oameni cu interese şi valori diferite. Dar în acelaşi timp, te încearcă unele dubii şi nesiguranţe cu privire la propria persoană. Te îndoieşti că ai forţa să faci faţă unor provocări, iar toate datele pe care le ai prognozează că te aşteaptă o perioadă în care trebuie să demonstrezi ce poţi de fapt. Ai mai multă încredere-n tine.

BALANŢĂ

În plan profesional, climatul astral actual îţi potenţează randamentul şi contribuie la o mai bună gestionare a resurselor de timp şi energie pe care le ai la dispoziţie. Nu-i de mirare aşadar dacă te simţi însufleţit(ă) de progresele făcute şi gata să te implici în proiecte noi. S-ar putea însă ca nu toate oportunităţile care se ivesc în această direcţie să fie într-adevăr o rampă de afirmare pentru tine. Multe dintre ele te pot expune la riscuri de care mai bine te-ai lipsi în perioada aceasta. Caută aşadar să nu te entuziasmezi prea tare şi să iei unele decizii pripite.

SCORPION

În primă fază, te bucuri de resurse de energie bogate şi un moral ridicat, dar s-ar putea ca evenimentele de peste zi să-ţi mai diminueze avântul şi starea de spirit bună. Acest lucru se datorează poate bătăliilor pentru putere care se desfăşoară acasă ori în cadrul parteneriatului de afaceri în care eşti împlicat(ă). Ori poate unul dintre superiori se arată nemulţumit de performanţele tale recente, de care tu eşti destul de mândru(ă). Pe lângă mentalitatea pozitivă, trebuie să dai dovadă şi de mai mult profesionalism şi maturitate, cel puţin atunci când situaţia o cere expres. Caută să priveşti realist lucrurile.

SĂGETĂTOR

Nu eşti chiar în cea mai bună formă fizică şi mentală astăzi. Te cam trage corpul să leneveşti, iar reflexele par să-ţi fi adormit deja. Prin urmare, se conturează o zi complicată la serviciu azi. Trebuie să faci constant exerciţii de voinţă pentru a nu pierde vremea pe Internet după ce te întorci din pauzele de cafea. În final, vei reuşi să învingi această tendinţă de a procrastina, dar este nevoie să fii suficient de motivat(ă) pentru a realiza acest lucru. Dacă cercetezi suficient de atent sarcinile care-ţi revin, vei găsi ceva care să-ţi stârnească interesul şi să-ţi amplifice productivitatea.

CAPRICORN

Marea Piramidă de Apă ce se formează astăzi îţi potenţează abilităţile de socializare şi comunicare, fapt pentru care s-ar putea să te bucuri de multă popularitate în plan social. Te vezi cu prietenii, cunoşti oameni noi, intri uşor în discuţie cu alte persoane şi te integrezi în orice peisaj fără prea multe eforturi. Dacă partenerul are obiceiul să facă scene de gelozie, s-ar putea ca toate aceste interacţiuni să-i trezească suspiciuni cu privire la intenţiile pe care le au cei din jurul tău. Încearcă să-i reduci motivele de îngrijorare pentru a evita potenţialele situaţii stânjenitoare care s-ar putea crea astăzi.

VĂRSĂTOR

Astrele îţi îndreaptă atenţia astăzi în direcţia carierei şi a oportunităţilor financiare care se conturează la orizont. Pe acest fundal, s-ar putea să fii mai puţin atent(ă) la doleanţele şi nevoile familiei, ceea ce poate atrage critici din partea celui drag. S-ar putea să le scape însă din vedere faptul că faci aceste sacrificii pentru binele vostru comun şi pentru a vă permite concediul pe care îl meritaţi. Explică-le că nu-i decât o situaţie temporară şi că te vei revanşa curând pentru aparenta lipsă de interes pe care o afişezi în raport cu ei. În cele din urmă, vor înţelege.

PEŞTI

Configuraţia planetară complexă care se formează astăzi nu numai că-ţi accentuează şarmul, dar te şi ajută să conştientizezi cât de multe poţi realiza profitând de carisma ta. Nu te aştepta totuşi să te scoată din belele dacă faci gafe la serviciu. Aşadar, caută să-ţi iei în serios toate sarcinile profesionale, astfel încât să nu ţi se poată imputa că ai dat dovadă de lipsă de profesionalism. În cazul în care te-ai confruntat recent cu o problemă de sănătate, mentalitatea pozitivă pe care o afişezi astăzi poate avea un efect benefic asupra procesului de vindecare. Caută să o cultivi pe viitor.