HBO a publicat din greșeală următorul episod din „Game of Thrones”. Il poti vedea aici

in Diverse de

Episodul 6 al sezonului 7 din serialul Game of Thrones a apărut pe internet, după ce HBO Spania l-a făcut disponibil utilizatorilor săi, din greșeală. Episodul a fost retras după o oră, însă timpul a fost suficient pentru ca fanii să îl descarce și să îl urce din nou pe internet.

Intitulat „Freefolk”, episodul este unul dintre cele mai așteptate ale serialului și urma să fie difuzat abia duminică. Nu este prima dată când HBO se confruntă cu apariția timpurie a unui episod al serialului. „Spoils of war”, al patrulea episod al sezonului, a apărut pe internet, după ce hackerii au spart mai multe servere ale HBO și au furat mai multe seriale, dar și scenarii.

Hackerii care au atacat serverele HBO săptămâna trecută au publicat mai multe episoade nelansate din seriale ale televiziunii, precum „Insecure” şi „Ballers”.

Recent, reprezentanţii HBO le-au trimis hackerilor un e-mail potrivit căruia ar fi dispuşi să le plătească 250.000 de dolari – plată pe care ar efectua-o ca răsplată pentru descoperirea vulnerabilităţilor din sistem, potrivit The Hollywood Reporter.

Atacul cibernetic a avut loc într-o perioadă sensibilă pentru Time Warner, compania care deţine HBO, aceasta aşteptând aprobarea pentru a fi vândută către AT&T Inc, pentru 85,4 miliarde de dolari, într-un acord anunţat în octombrie.

VEZI VIDEO AICI.