Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Haşiş în Hunedoara, Cannabis la Olteniţa. Precheziţii şi arestări de traficanţi de droguri

in Diverse/ExtraNews de

   Poliţiştii şi procurii DIICOT din Hunedoara au descins, marţi, efectuând percheziţii în Hunedoara, Deva şi Simeria, la membrii unei grupări infracţionale, bănuite că ar fi introdus haşiş în ţară. Cu patru zile în urmă, trei tineri din Olteniţa, bănuiți de trafic de droguri, au fost arestați preventiv. Unul dintre ei a fost surprins în flagrant delict de polițiștii din Călărași.

   Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurii DIICOT din Hunedoara au efectuat, marţi, trei percheziţii domiciliare, în localităţile Hunedoara, Simeia şi Deva, la un un grup de persoane ce sunt bănuite de trafic internaţional de haşiş. În urma investigaţiillor, a reieşit faptul că unii dintre cei implicaţi s-ar fi aprovizionat cu haşiş din Spania şi Maroc, introducând drogurile în ţară sub formă de colete sau prin ingerare de caşete: Ulterior, acestea ar fi fost comercializate pe raza judeţului Hunedoara, informează Poliţia Română. La momentul când membrii grupării au ajuns în România, în urma unui control efectuat de medicii de la Spitalul de Urgenţă Cluj, pe Aeroportul Cluj-Napoca, s-a constatat că unul dintre ei avea în stomac o cantitate de haşiş sub formă de caşete. La sediul DIICOT Hunedoara, au fost aduse, pentru audieri, opt persoane, dintre care patru persoane bănuite şi patru martori.

   Cu câteva zile în urmă, polițiștii din Călăraşi au surprins în flagrant un tânăr de 29 ani, care comercializa droguri de risc în Oltenița, asupra lui găsindu-se 27 de doze de cannabis. Poliţiştii au efectuat în cauză două percheziţii domiciliare, fiind găsită o poșetă cu 40 de doze de cannabis, porționate și ambalate pentru comercializare, ce aparținea unei tinere de 17 ani.

   Trei persoane bănuite de săvârșirea faptelor de trafic intern de droguri de risc au fost conduse la sediul DIICOT Călăraşi pentru audieri, procurorul luând măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior arets preventiv pentru o perioadă de 29 de zilie. O persoană este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de finanțarea traficului intern de droguri de risc, iar față de ceilalți doi pentru trafic intern de droguri de risc. (foto: pagina facebook Politia Romana)


Ultimile din

Mergi la SUS