Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Haos intr-o localitate din Romania! Grindina cat oul de prepelita a facut prapad. Ce anunt au facut meteorologii

in ExtraNews de

Ne-au inspaimantat pe toti tornadele din Bihor si Galati! Din pacate, n-am scapat de ele. Meteorologii sunt categorici: desi august este luna in care, teoretic, vremea e stabila, nu este exclus sa avem din nou vijelii puternice, aparute din senin.

Intr-o localitate din Tulcea a cazut grindina cat ouale de prepelita. Imaginile incredibile cu oameni prinsi in mijlocul viijeliilor s-ar putea repeta si luna viitoare.

DINU MARASOIU, meteorolog A.N.M.: De regula August este o luna mai stabila, dar nu excludem asemenea fenomene in anumite intervale.

Sute de atentionari now casting au ajuns sa emita intr-un an meteorologii pt regiunile in care vreme ne tot pune la incercare.

DINU MARASOIU, meteorolog A.N.M.: Ceea ce s-a intamplat acolo sau in alte localitati se poate intampla pe raza unui singur kilometru si la 2-3 km distanta sa nu fie nimic.

Pierderi de vieti, zeci de raniti si sute de copaci cazuti peste oameni si masini. Asta am vazut numai de la inceputul saptamanii si pana acum. Din fericire, codul galben de vijelii se restrange de astazi si cuprinde doar 6 judete din sud-estul tari.

DINU MARASOIU, meteorolog A.N.M.: O vreme frumoasa pt weekend ..si pt cei care merg la mare si pt cei care merg la munte.

Sursa: StirileKanald.ro

Ultimile din

Mergi la SUS