Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Halep, prea bună, prea inteligentă! Prestaţie impresionantă la meciul ei de debut la Indian Wells. Deși s-a încălzit un pic mai greu, românca a fost de neoprit

in Diverse/ExtraNews de

Simona Halep a arătat ca un adevărat lider mondial şi şi-a liniştit şi fanii în mare măsură: piciorul afectat la Australian Open e bine şi n-a deranjat-o în niciun moment al confruntării cu Kristyna Pliskova (77 WTA).

Simona Halep (1 WTA) s-a încălzit un pic mai greu, după vreo 20 de zile de pauză, însă, atunci când a pus piciorul pe acceleraţie în partida cu Kristyna Pliskova, a fost de neoprit. Sportiva din Cehia a condus cu 2-0 şi cu 3-1 în primul set, dar Halep a egalat la 3, după care a trecut în controlul meciului de la 4-4 încolo.

La acest scor, constănţeanca a luat cinci game-uri la rând pentru a încheia primul set la 6-4 şi a se distanţa la 3-0 în actul secund! Dominarea lui Halep în debutul setului secund a fost atât de categorică, încât, în primele trei game-uri, Pliskova a câştigat doar trei puncte! Probabil, de aceea, liderul WTA s-a mai relaxat, permiţându-i Kristynei să revină la 3-3.

Din nou, în momentul decisiv, Simona şi-a arătat clasa superioară: a făcut break pentru 4-3. Apoi, românca şi-a făcut serviciul pentru 5-3, iar setul s-a încheiat cu scorul de 6-4 pentru ocupanta locului 1 mondial. Sursa: Adevarul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS