Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Hacker NASA : Am găsit dovezi că America are nave spațiale de război operaționale „Deep Space” care funcționează în Spațiu

in Stiinta de

Potrivit unui hacker care se confruntă cu o bătălie legală de zece ani după ce a intrat în computerele NASA si ar fi descoperit ca Statele Unite au o flotă complet operațională de nave spațiale. Gary McKinnon, crede cu tărie că a găsit informații finale care dovedesc că SUA are un program secret de spațiu operat de marină cu nave de război operaționale care funcționează în Spațiu.

Într-un nou interviu pe canalul OZN Richplanet TV, McKinnon dezvăluie în sfârșit întregul adevăr despre descoperirile sale, spunând: „Am continuat luni și luni. M-am gândit mereu: „Vor închide această ușă”.

McKinnon a spus că a folosit un software numit Landsearch, care ia permis să caute in toate folderele și dosarele de interes pentru el.

„Am scanat și am căutat documente, am găsit o foaie de calcul Excel intitulata:” Ofițeri non-terestri. Aveau ranguri și nume. Aveau tab-uri pentru „transferul de materiale” între nave. Mi-am inchipuit ca, trebuie să aibă nave în spațiu – numele lor incepeau cu U.S.S.” , afirmă McKinnon.

Gary McKinnon este acuzat că este responsabil de cel mai mare hack facut vreodată in istoria Statelor Unite prin spargerea calculatoarelor Armatei, Airforce, Navy și NASA.

În timpul celui mai recent interviu, McKinnon descrie o conversație de la fostul informator al NASA, Donna Hare, căruia un coleg îi spunea că NASA încearcă să ascundă informații delicate prin „distrugerea” OZN-urilor din fotografiile lor.

„A fost un coleg, care se afla într-o altă cameră – toți aveau închisoare secretă, dar erau pe proiecte diferite – și ea (Hare) se afla în laboratorul acestui cabinet sau în camera sau orice ar fi și a spus că vino și aruncă o privire acest lucru „, a spus McKinnon.

În timp ce există mulți oameni care cred cu tărie că aceasta este încă o farsă elaborată, au existat o serie de foști angajați ai NASA și ai guvernului, care susțineau afirmațiile făcute de McKinnon.

Potrivit afirmațiilor unui fost formator din Marina, nu numai ca au ajuns pe Marte, dar am dezvoltat un program secret și o flotilă care operează în spațiu. Fostul marin american ar fi fost cantonat pe planeta roșie de ani de zile și misiunea sa a fost aceea de a proteja cinci colonii umane de formele de viață indigene de pe Marte. Potrivit fostului marin cunoscut sub numele de căpitanul Kaye, nu numai că a petrecut ani pe Marte, dar a servit de asemenea și la bordul unui operator de transport spațial gigant timp de trei ani. A lucrat pentru Forța de Apărare a Marii (MDF), care este deținută și operată de Mars Colony Corporation (MCC), care este în esență un conglomerat de instituții financiare, guvern și companii de tehnologie. Kaye și echipa lui făceau parte dintr-o secție specială a Marinarilor Statelor Unite cu o misiune foarte clasificată, protejând și asigurând existența a cinci colonii nou-înființate pe suprafața planetei roșii. Forța de Apărare a Pământului, o altă ramură militară secretă are recruți militari din țări precum Statele Unite, China și Rusia.

O parte din mărturia căpitanului Kaye este în concordanță cu cea a lui Michael Relfe, un alt agent care susține că a servit un turneu de 20 de ani pe planeta roșie. Laura Magdalena Eisenhower, strănepoata fostului președinte Eisenhower, susține că s-au făcut eforturi pentru a recruta oameni pentru a forma o colonie umană de pe Marte, condusă de cercetătorul dr. Hal Puthoff.

Potrivit lui „Jackie”, există oameni pe Marte și sunt pe planeta roșie de peste 20 de ani. „Jackie”, ea și alți șase angajați au văzut exact același lucru, sugerând că acest lucru ar putea fi dovezile care demonstrează că există un program secret (sau chiar poate încă).

Potrivit lui Jackie, în timp ce lucra ca parte a echipei de telemetrie care a descărcat telemetria de la sonda Viking Lander, a văzut oameni punând piciorul pe suprafața planetei roșii intr-o transmisiune live de pe Marte.

Într-un interviu cu Coast-to-Coast AM, Jackie a vorbit despre oamenii de pe Marte, ceva care a fost discutat de ani de zile printre alți angajați ai NASA.

Mulți ufologi cred cu tărie că afirmațiile făcute de persoanele de mai sus sunt exacte și că aceste informații sunt ascunse de publicul larg.

VIDEO AICI

Ultimile din

Mergi la SUS